Stiri

Bitdefender 2013 poate fi cumpărat din magazine

Bitdefender 2013

Bitdefender 2013 este disponibil pentru utilizatorii români. Software-ul este foarte avansat și bneficiază de o tehnologie ce presupune intervenția minimă a utilizatorului. Bitdefender 2013 se instalează în 60 de secunde iar dacă se găsesc viruși, aceștia sunt eliminați imediat.

’’În ultimii doi ani tehnologiile Bitdefender au fost recunoscute în toată lumea pentru performanțele în ceea ce privește capacitatea de detecție, protecție și ușurința de utilizare, iar acest lucru s-a reflectat în vânzările noastre globale. În România, ne propunem să ne consolidăm poziția de lider pe segmentul utilizatorilor individuali, segment foarte atent cu produsele de securitate pe care le utilizează și pentru care raportul preț – performanță este crucial’’, a declarat Florin Talpeș, președintele Bitdefender.

’’Ne așteptăm la o rată mare de adopție a Bitdefender 2013 în rândul utilizatorilor de online-banking, datorită noului modul Safepay, ce furnizează un mediu extrem sigur pentru tranzacții online. O altă categorie pe care mizăm o reprezintă familiile, datorită unei nevoi crescute de securitate în randul copiilor care folosesc în mod curent internetul. Părinții sunt din ce în ce mai atenți cu tipul de conținut pe care copiii îl accesează și la interacțiunile lor pe rețelele sociale’’, spune Valentin Jurcuț, Enterprise Sales & Services Director România și CEE, Bitdefender.

Suita Bitdefender 2013, ce cuprinde Antivirus Plus, Internet Security și Total Security, este disponibilă în format electronic, la toți partenerii autorizați și pe site-ul www.bitdefender.ro.

Bitdefender 2013

To Top