Stiri

Bitdefender Sphere pentru toată casa

Sphere

Bitdefender a lansat Bitdefender Sphere, o soluţie de securitate completă care protejează fiecare terminal din locuinţa utilizatorului de ameninţări informatice.
Produsul permite unui număr de trei utilizatori să securizeze un număr nelimitat de PC-uri, calculatoare Macintosh sau smartphone-uri şi tablete ce rulează Android, împotriva unei largi sfere de ameninţări precum viruşi, spyware, spam şi atacuri de phishing.

Cu o singură licenţă Bitdefender Sphere toată familia poate sta liniştită pentru un an întreg. Iar prin parteneriatul cu D-Link am adăugat unuia dintre cele mai bune produse de securitate existente deja pe piaţă o soluţie inovatoare de supraveghere şi monitorizare a locuinţei sau biroului, oferind astfel utilizatorului final protecţie completă”, a declarat Răzvan Vâlceanu, Country Manager Bitdefender România.

Bitdefender Sphere este disponibil în perioada 9-22 aprilie, în exclusivitate prin eMag, la pachet cu o cameră de supraveghere D-Link DCS-930L pentru locuinţe şi birouri, compatibilă mydlink, la preţul total de 350 de lei. Începând cu 23 aprilie, Bitdefender Sphere va fi disponibil şi pe www.bitdefender.ro şi la distribuitori.

Sphere

To Top