Stiri

Bizze Bikes a prezentat o bicicletă electrică de tip „chopper„

Bizze Chopper
Bizze Chopper

Bizze Bikes a prezentat la Salonul Bicicletei din Bucuresti prima bicicletă electrică românească de tip „chopper”.
Transportul electric este un domeniu in continua crestere, iar Romania se aliniaza, incet, incet, la tendintele internationale. Vorbim nu doar despre adoptarea mijloacelor de transport electrice pentru deplasare, dar si despre productia acestor mijloace in tara. BizzOnWheels este una dintre primele companii producatoare de biciclete electrice din Romania, premiata la Salonul International de la Geneva.

Este vorba despre o bicicleta exclusivista, Bizze Chopper, o bicicleta care iese în evidenta datorita designului si al ghidoanelor. Pe aceasta nisa, a bicicletelor exclusiviste, Bizze Bikes isi propune sa cucereasca piata internationala cu acest model inedit de bicicleta, primul de acest fel produs in Romania.

Bizze Chopper

Bizze Chopper

Bizze Chopper inglobeaza designul vintage al motocicletelor clasice americane cu tehnologia moderna a bicicletelor electrice, avand un motor pe roata din spate de 250W, o baterie Samsung de 360W sau 500W incorporata in rezervorul bicicletei si un display LCD cu super contrast, ce afiseaza toate informatiile necesare chiar si in bataia soarelui. Farul cromat supradimensionat reprezinta una dintre piesele de rezistenta ale bicicletei Bizze Chopper, ce ii confera un aspect retro unic, impreuna cu furca “Double Down” de 640 mm, coarnele “Z” si cadrul din otel special pentru biciclete, vopsit electrostatic, construite 100% in atelierele Bizze Bikes din Piatra Neamt.

Viteza maxima este de 25Km/h, iar sistemul de asistare la pedalare cu actionare instanta te ajuta sa pedalezi fara efort chiar si la deal, avand o autonomie de 60 km. Optional, se poate adauga si o acceleratie manuala la deget, ce te va face sa te simti cu adevarat pe o motocicleta chopper.

„Bizze Chooper poate fi achizitionata cu 12.000 lei, dar la Salonul Bicicletei din Bucuresti am pregatit un discount surpriza pentru cei care sunt interesati de o astfel de bicicleta.” a declarat Ovidiu Teofanescu, Manager Bizz On Wheels.

To Top