Editorial

Blogarul zilei (1)

Blogarul zilei de astazi este dixitadc.wordpress.com care a obtinut maximul de puncte la proba Toyota. El a raspuns cel mai bine la intrebarea Cum explicati faptul ca Toyota este lider mondial al pietei auto? Si-a trecut in cont primii 100 de dolari 🙂

blog

Asa cum am promis, un comentator al blogului castigator primeste 50 de dolari. Si acesta s-a nimerit sa fie Iulia Diana Mihai. Rugamintea este ca dixitadc sa contacteze autorul comentariului si sa ne trimita datele acestuia (nume, telefon, adresa).

comentariu

Daca aveti rabdare sa cititi articolul castigator de astazi o sa va convingeti ca a fost ales pe criterii exclusiv creative si nu laudative. Va reamintim ca juriul acestei probe a fost echipa Radio Lynx, partener media SuperBlog. Si pentru ca tot am vorbit de ei va informam ca radio Lynx are in fiecare marti de la ora 14 (adica si astazi) o emisiune dedicata acestui concurs. Ralizatorii o sa incerce sa intre in direct cu blogarul zilei de astazi adica cu Andrei-Dumitru Covrig.

Emisiunea de astazi:
Realizarea si dezvoltarea unui blog presupune mai multe etape, iar deciziile cu care se confrunta bloggerii nu sunt intotdeauna usoare. Care e cea mai avantajoasa alternativa pentru un blogging fara batai de cap: servicii gratuite pentru amatori sau profesioniste, dar contra cost? Cum putem eficientiza timpul alocat blogului? Dezbatem de-a fir a par secretele dezvoltarii blogurilor impreuna cu Ioana Hreninciuc (Marketing Manager) si Lucian Ghinda (R&D Manager) in cadrul Hostway Romania, furnizor de servicii de hosting si sponsor al competitiei SuperBlog 2009.

Puteti asculta live Radio Lynx pe internet apasand aici

PS: SuperBlog are pagina de Facebook (unde am pus pozele galei SuperBlog de anul trecut 🙂 ) si poti sa ne urmaresti si pe Twiter.

To Top