Editorial

Blogarul zilei (5)

ASUS ne-a furnizat si castigatorul probei „Lectia de Jurnalism”. Noua ne-au placut atat de multe raspunsuri incat am hotarat ca este absolut necesar sa le publicam. Liber la comentarii!
Dar sa revenim: castigatorul de astazi in viziunea juriului de la ASUS este autorul blogului fleurdulys.wordpress.com care a primit 86 de puncte pentru urmatorul raspuns:

Titlu: Conferinte offline cu profesori de online
Lead: Pe 28 octombrie, la Pitesti, va avea loc conferinta Academiei de Blogging Politehnic Harghita unde cei invitati vor discuta despre rolul facultatilor de blogging in peisajul jurnalistic romanesc.

Raspunsul de 100 de puncte, cel mai potrivit din punct de vedere jurnalistic se afla la sfarsitul acestui articol. Rugamintea este sa-l cititi dupa ce lecturati raspusurile concurentilor.

Inainte de citirea raspunsurilor va reamintim proba:

Esti un blogar care scrie pe blogul Universitatii la care studiezi. Universitatea se numeste “Academia De Blogging Politehnic Harghita” si este in … Judetul Harghita. Ai in dotare un laptop ASUS UL30 care te tine 12 ore fara sa ai nevoie de priza si trebuie sa redactezi un articol despre un eveniment care va avea loc pe data de 28 octombrie, ora 10:30, adica martea viitoare, la Pitesti. Evenimentul, la care participa toti profesorii Universitatii, este o conferinta academica unde se va discuta despre rolul facultatilor de blogging in pesiajul jurnalistic romanesc. Decanul Universitatii, Domnul Blogarica Daniel va vorbi in deschiderea conferintei, iar profesorul de wordpress Marcel Pehaşpeu va sustine o prezentare prin care doreste sa traga un semnal de alarma in fata raspandirii virusilor de blog. Evenimentul se va termina la ora 18 cu un dineu.

lectia de jurnalism

http://www.robintel.ro 80
http://www.robintel.ro/index.php/blog/reclame/blogul-ca-arma-de-atac-informatic.html

www.o-lume-perfecta.ro 75
Titlu: Semnal de alarma importriva raspindirii virusilor de blog
Lead: Ca si studenta in cadrul Universitatii “Academia De Blogging Politehnic Harghita” as vrea sa anunt publicul interesat despre conferinta academica in cadrul careia se va discuta despre rolul facultatilor de blogging in peisajul jurnalistic romanesc si despre semnalul de alarma impotriva raspandirii virusilor de blog.

Un masaj erotic?

slly.flu.ro/ 75
Titlu: Feriti-va de virusii de blog!
Lead: Nu ratati conferinta academica de marti 28 octombrie privind rolul facultatilor de blogging in pesiajul jurnalistic romanesc.

www.zangaman.net 70
2010,atacul blogosferei incepe acum

2009 Harghita ,blogosfera din Romania incepe sa influenteze din ce in ce mai multe companii de succes.Marketingul a devenit un factor important si influent in interiorul fiecarei firme de succes.Blogosfera a devenit un factor de decizie important, ceea ce implica totodata si riscuri.Probabil companiile care nu au realizat acest lucru vor contra-ataca succesul concurentilor din domeniu cu jutorul unui element simplu si eficient, virusul blogosferic.Stimati colegi , era 2.0 se apopie de sfarsit, lasand locul sorei mai mari 3.0 ,mai mult ca sigur acesta va fi momentul oportun pentru lansarea virusilor de blog.Este timpul sa luam masuri adecvate pentru a preintampina acest lucru, blogurile vor ajuta din ce in ce mai mult piata de profil din Romania, sa sprijinim deci acest demers pentru a continua expansiunea. ERA 3.0 trebuie sa inceapa conform graficului, este timpul sa dam credit blogosferei ,2010 va fi momentul lansarii.

www.dragosbunea.blogspot.com 75
Titlu : Alerta in natiunea de blogari ,virusii stau la panda!
Lead : Eveniment important in lumea blogarilor va avea loc martea viitoare la Pitesti cu subiecte arzatoare printre care si securitatea blogului.

oanasarmasan.blogspot.com 82
Apocalipsa blogosferei.

Academia de Blogging Politehnic Harghita trage semnalul de alarma in cadrul dezbaterii ce v-a avea loc marti, ora 10:30 la Pitesti. Marcel Pehaspeu recunoaste amenintarea iminenta a visurilor de blog!

jukarele.com 82
Titlu: Sa spunem NU virusilor de blog cu Marcel Pehaspeu
Lead: Conferinta de la Pitesti de marti, 28 octombrie, ofera viziunea decanului Blogarica Daniel si a profesorului de wordpress Marcel Pehaspeu asupra mediului blogaristic roman. Virusii de blog si dineul sunt inclusi in program.

zahdiva1.wordpress.com 78
Titlu: Viruşii atentează la sănătatea blogurilor!
Lead: Conferinţa de la Piteşti trage un semnal de alarmă pentru protejarea calităţii blogurilor de a transforma comunicarea în artă.

oameniicenusii.blogspot.com/ 70
Stop alergarii dupa virusii de bloguri! Nu mai trebuie sa alergam noi dupa ei!!
Marti, 28 octombrie, ora 10:30, la Pitesti conferinta sustinuta de Marcel Pehaspeu despre: “Raspandirea virusurilor pe blog”

napodmosti.blogspot.com 75
Titlu : Live blogging cu prof. Inovătescu Florin
Lead : Cum şi de ce ai nevoie pentru a-ti pune oricând şi oriunde gândurile pe blog. Invitat special ASUS.

elucubratie.wordpress.com/ 80
Titlu: Pericol! Virusii de blog ataca!
Lead: In cadrul conferintei din 28 octombrie de la Pitesti transmisa in Live-blogging de pe Asus UL30, Profesorul de wordpress Marcel Pehaspeu va trata subiectul acut al bolilor virtuale ale platformelor de self-publishing.

zirconiu.blogspot.com/ 75
Titlu: Make Blog Not War
Lead: Cu cartile pe fata despre importanta si rolul blogging-ului in online.

www.ciupy.ro 75
Titlu: Nici blogurile nu scapa de virusi!
Lead: Daca e marti, e conferinta despre blogging, conferinta la care profesorul Marcel Pehaspeu ne vorbeste despre lacomia virusilor care si-au extins activitatea si pe blog.

hanashi-mashou.blogspot.com 75
Titlu: Despre blogging şi alţi demoni
Lead: Desfăşurată sub egida Academiei de Blogging Politehnic Harghita, conferinţa intitulată sugestiv „Lăsaţi bloggerii să vină la noi!” se vrea a fi o întâlnire de gradul trei a celor ce au aderat, fără ezitare, la cel mai spectaculos fenomen al ultimilor ani, cunoscut fiind şi ca marea blogăreală. Care va să zică, bloggeri mari şi mici, de pretutindeni, vor pune de-o şezătoare asezonată cu o dezbatere pe cât se poate de amicală despre vânătoarea de viruşi de blog şi cu un dineu la care se va servi, printre altele, antricot de virus în suc propriu, reducţie de vin de Porto şi o atingere de trufe. Bufet suedez.

www.imondo.ro/blog 70
Titlu: Autonomie din Harghita si pana la Pitesti
Lead: Autonomia asigurata de ASUS, importanta blogingului si apararea de virusi au facut diferenta la Pitesti.

www.lainceputdedrum.com 70
Titlu : Conferinta extraordinara a Universitatii de blogging!
Lead : In deschiderea evenimentului de la Pitesti domnul decan Blogarica Daniel va lua cuvantul, iar problema virusilor de blog va fi tratata in prezentarea domnului profesor Marcel Pehaspeu.

www.leoblog.ro/ 80
SOS: Virusii de blog!
Printre multitudinea de subiecte care se vor discuta la Conferinta de la Pitesti, se va pune in discutie si pericolul reprezentat de virusii de blog.

e-lari.blogspot.com 75
Titlu: UN SALT INAINTE PENTRU FACULTATILE DE BLOGGING. O NOUA INITIATIVA!
Lead: Marti, 28 octombrie, la Pitesti, discutii aprinse despre rolul facultatilor de blogging in peisajul jurnalistic romanesc cu Blogarica Daniel, Marcel Pehaspeu si altii.

spiritromanesc.blogspot.com 75
Titlu: Aria de actiune a virusilor s-a extins asupra blogosferei
Lead: In cadrul conferintei de miercuri de la Pitesti, domnul profesor Marcel Pehaşpeu va dezbate acutizarea problemei virusilor de blog.

juliee.wordpress.com 75
Titlu: Virusi? No way! Academia De Blogging Politehnic Harghita trage un semnal de alarma!
Lead: Pitestiul va gazdui marti , 28 octombrie, o conferinta a profesorilor universitari de la Academia De Blogging Politehnic Harghita ,care au in vizor tragerea unui semnal de alarma in fata raspandirii virusilor de blog.

florytutu.flu.ro 72
SUBIECT: ASUS 3 (Lectia de Jurnalism-optional)
“Atentie la cel mai aprig virus:”Esti in top pe blog”! -profesorul de wordpress: Marcel Pehaspeu
Lead:
Invit toti studentii Universitatii “Academia De Blogging Politehnic Harghita” Marti, 28 octombrie, ora 10:30 în Aula “I.C. Bratianu” din Pitesti,cand va avea loc o intilnire deschisa, in prezenta rectorului Blogarica Daniel si prorectorii universitatii in care se vor aborda cele mai importante teme de discutii despre rolul facultatilor de blogging in pesiajul jurnalistic romanesc, respectiv si cea mai indicata tema propusa de catre studenti despre: “Jurnalul personal online si problemele care le au de infruntat studentii in lupta cu cei mai periculosi virusi”.In cadrul acestei teme subsemnatul va va vorbi despre cel mai aprig virus care poarta denumirea de “Esti in top pe blog”!.Virusul se instaleaza in toate adresele de utilizatori ce contine cuvantul “blog” si se auto-trimite la toate blogurile victime.(Asa ca daca nu vreau sa-mi innebunesc laptopul Asus UL 30-ce tocmai l-am achizitionat – si sa ma trezesc in varful topului de calculatoare infectate nu o sa-l aceesez!Asta recomand tuturor!)Imi exprim in continuare intentia de a organiza mai frecvent astfel de intilniri, inclusiv cu grupuri de studenti care apar in unor domenii de studiu inrudite si s-ar putea confrunta cu acelasi gen de probleme…

blogatu.ro 70
Titlu:Din Harghita la Pitesti cu ASUS UL30 nu te plictisesti!
Lead:De când voi pleca de acasă, din Harghita, până când se va termina Conferința despre Blogging, care va avea loc pe 28 octombrie, incepand de la ora 10:30, la Pitesti, nu va fi nevoie sa-mi reîncarc laptopul. Poate doar în timpul dineului, care va începe la ora 18:00, îl voi băga în priză pentru câteva minute, suficient cât să reziste pe drumul spre casă. Fiți pe fază, urmăriți blogul Academia De Blogging Politehnic Harghita, deoarece voi face live-blogging atât de pe drum, cât și în timpul conferinței, în deschiderea căreia va vorbi decanul Universității, domnul Blogarica Daniel, cât și pe durata prezentării profesorului de wordpress, Marcel Pehaşpeu, prin care doreste sa traga un semnal de alarma in fata raspandirii virusilor de blog.

hazlii.blogspot.com/ 75
Titlu: Facultatile de blogging incotro?
Lead: La conferinta de marti, la Pitesti, printre alte discutii, profesorul Marcel Pehaşpeu va demonstra practic pericolul cu care ne ameninta virusii de blog. Conferinta va culmina cu un dineu la ora 18.

www.madalinblog.com 80
Titlu: Conferinţă academică: Rolul facultăţilor de blogging
Lead: Marţi, 28 octombrie, ne întâlnim la Piteşti, unde vom aborda mai multe subiecte, dintre care şi peisajul jurnalistic românesc. La conferinţă vor fi prezenţi toţi profesroii universităţii, iar domnul Marcel Pehaşpeu va susţine o prezentare despre răspândirea viruşilor pe bloguri.

danielpopescu.wordpress.com/ 80
Titlu: Conferinta despre influenta facultatilor de blogging in presa
Lead: Profesorii universitatii vor participa marti la Pitesti la o conferinta dedicata rolului facultatilor de blogging in mass-media, in cadrul careia profesorul Marcel Pehaspeu va sustine o prezentare despre atacurile informatice asupra blogurilor.

bios-doareu.blogspot.com/ 70
Titlul: Marcel Pehaşpeu: nu lăsaţi agresivitatea să ia faţa frumosului şi adevărului.
Lead: La conferinţa de marţea viitoare, de la Piteşti se va vorbi despre rolul blogg-urilor în presa românească, dar şi despre comentariile răutăcioase şi agresive uneori, din viaţa bloggerilor.

www.adunatedelasate.ro 80
Titlu: Avertisment: Pandemie digitala!

Lead: Marcel Pehaspeu profesor de wordpress la “Academia De Blogging Politehnic Harghita”, va sustine in cadrul unei conferinte de specialitate, care va avea loc in ziua de 28 octombrie ora 10.30 la Pitesti, un studiu cu privire la pericolul iminent de infestare al blogurilor cu noi virusi.

dstoica.blogspot.com/ 82
Titlu:Blogarica Daniel blogging in pesiajul jurnalistic romanesc!!
Lead: Conferinta academica unde se va discuta despre rolul facultatilor de blogging in pesiajul jurnalistic romanesc.

invizibilul3.wordpress.com 80
Titlu: Blogurile, noi tinte pentru virusi!
Lead: Amenintarile virtuale va reprezenta principala tema de discutie in conferinta de la Pitesti de miercurea viitoare.

www.toane.ro 82
Titlu: A képzett bloggerek helye a román újságírásban
Lead:Egyetemünk dékánja fogja megnyitni a jövő héten tartandó Pitesti konferenciátmelynek témája, a blogíró egyetemek szerepe a román újságírásban
Daca juriul nu stie maghiara, aveti mai jos traducerea:
Titul: Locul bloggerilor şcoliţi în jurnalismul românesc
Lead:Decanul universitaţii noastre va deschide conferinţa despre rolul universitaţilor de blogging în peisajul jurnalistic românesc, ce va avea loc la Piteşti săptămâna viitoare.

totuldesprehostel.blogspot.com/ 78
Titlu: Piesajul bloggingului este in pericol?
Lead: Azi, 23 octombrie 2009, la Pitesti are loc cea mai mare conferinta a bloogging din Romania unde v-a fi prezentata o solutie impotriva virusilor de blog.

fleurdulys.wordpress.com 86
Titlu: Conferinte offline cu profesori de online
Lead: Pe 28 octombrie, la Pitesti, va avea loc conferinta Academiei de Blogging Politehnic Harghita unde cei invitati vor discuta despre rolul facultatilor de blogging in peisajul jurnalistic romanesc.

daninhodj.blogspot.com 83
Titlu: Marcel Pehaşpeu te învată cum să tii virusii departe de blog!
Lead: Vino și tu marți la Conferință să te informezi! Subiecte precum rolul facultăților de blogging sau invazia virusilor pe blog vor reprezenta capul de afiș!

www.pcmhz.com 82
Jurnalismul şi securitatea blogurilor la Piteşti
Conferinţa academică organizată de Academia De Blogging Politehnic Harghita va pune în discuţie marţi 28 Octombrie la Piteşti rolul facultăţilor de blogging în peisajul jurnalistic românesc dorind să atragă atenţia şi asupra răspândirii viruşilor de blog printr-o prezentare susţinută de profesorul de wordpress Marcel Pehaşpeu.

raluka-fa-teauzit.blogspot.com 80
http://raluka-fa-teauzit.blogspot.com/2009/10/lectia-de-jurnalism.html

romanianbigspender.blogspot.com/ 75
Titlu: Rolul facultatilor de blogging in presa romaneasca disecat in universitatea noastra.
Lead: Universitatea noastra va prilejui in data de 28 octombrie o conferinta academica ce se anunta a fi extrem de interesanta, care va trata printre altele importanta facultatilor de blogging in presa autohtona si expunerea distinsului profesor Marcel Pehaspeu despre pericolul reprezentat de catre virusii de blog.

www.nametii.com 80
Viruşi pe blog
Viruşi pe blog? Pericol mai mare decât gripa porcină…
Dacă în sănătate ne confruntăm cu numărul mare de cazuri de gripă porcină, în blogosferă ne confruntăm cu nenumăratele atacuri cu viruşi venite din Rusia. Renumitul profesor de wordpress Marcel Pehaşpeu, de la “Academia De Blogging Politehnic Harghita”, va susţine o prezentare la Piteşti în care va trage un semnal de alarmă despre cum hackerii ruşi au încercat tot mai des în ultimul timp să pună la pământ blogosfera din România printr-un virus care îţi scrie singur articole ce conţin linkuri spre site-uri ruseşti şi în scurt timp încep să-ţi şteargă articolele vechi.

berilac.com/ 80
Titlu: The blogoSPHERE [poza cu Terra, pe care omuletii au cate un laptop in fata si sunt interconectati]
Lead: Marcel Pehaşpeu şi Blogarica Daniel te intoduc în blogosferă: cum concepi un blog, cum il promovezi, cum te feresti de virusi si multe alte subiecte.

dixitadc.wordpress.com 85
Titlu: „Teroare în Valahia: nemilosul atac al viruşilor de blog seamănă panică şi disperare!”
Lead: „Scăpaţi din Ţinutul Harghitei, ultimii români neatinşi dau o mărturie emoţionantă despre pandemia ultimului mileniu şi creatura vinovată de producerea ei: înfricoşătorul virus de blog! Intrarea liberă, ieşirea pe propria răspundere! Marţi, 28 octombrie, ora 10:30. Piteşti”

lexaverzes.blogspot.com 75
Titlu: Lalelele din Pitesti, depasite de numarul virusilor de blog din tara
Lead: La conferinta de marti, 28 octombrie (cu incepere de la ora 10:30) reputatul profesor de WordPress Marcel Pehaspeu va vorbi despre groaza inimaginabila pe care o resimt bloggarii atunci cand sunt atacati de virusii de blog si cum pot fi acestia starpiti folosind metode ecologice.

www.demaio.info 83
Titlu – Pentru o zi, Piteştiul devine capitala blogging-ului.
Lead – Daniel Blogărică şi Marcel Pehaşpeu, specialiştii români în blogging, vor încerca să construiască prima redută împotriva viruşilor de blog.

dreampoet.wordpress.com/ 80
Virusologia salveaza Romania!
Marti, 28 octombrie la Pitesti, elita academica din Romania discuta despre rolul facultatilor de blogging in peisajul jurnalistic romanesc.

viata sub lupa 80
Titlu: BLOGOVIRUSUL, ATAC LA LIBERTATEA EXPRIMĂRII !!!
Lead: Conferinţa academică organizată de Academia de Blogging Politehnic Harghita doreşte să se constituie într-un avanpost al liberei exprimări, fiind prima care va trage un semnal de alarmă în faţa acestui nou flagel informatico-politic.

animaloo.wordpress.com 82
Titlu: Blogosfera, sub atacul gripei blogine
Lead: Un nou tip de virus, care se transmite de la calculator la om risca sa dea iama printre bloggeri in aceasta iarna, a avertizat doctor conferentiar blogolog Ionica de la ASP in deschiderea conferintei de la Pitesti

dadaistul.blogspot.com/ 75
Blogerii din Romania se aduna la Pitesti
In 28 octombrie la Pitesti va avea loc conferinta de blogging cu participare academica importanta. Se discuta teme controversate ca virusii de blog sau viitorul facultatilor de blogging in raport cu jurnalistica romana.

www.verzi-si-uscate.ro 80
Titlu: Virusi de blog, vi se pregateste ceva!
Lead: Marcel Pehaspeu ia atitudine martea viitoare in cadrul conferintei academice de la Pitesti

zekaryah.wordpress.com/ 75
Titlu: Facultatile de blogging ies la atac
Lead: Profesorii Academiei de Blogging Politehnic Harghita tin pe 28 octombrie conferinta academica la Pitesti

blog.lti.ro 78
Titlu: Alerta, virusii ataca si blogurile !!!
Lead: Marti 28 oct. la Conferinta de la Pitesti Marcel Pehaspeu ne va spune cum sa ne protejam si cum sa scapam de virusi de blog.

afluent.wordpress.com 75
Titlu: Blogosfera in pericol – Conferinta din 28.10.2009 ora 10.30 la Pitesti
Lead: Alaturi de profesorii Academiei de Blogging Politehnic Harghita, 12 ore cu ASUS UL30, despre virusii de blog

ziuademaine.ablog.ro 75
Titlu: Importanta virtuala si virusii de blog
lead: Conferinta despre rolul facultatilor de blogging si pericolul raspandirii virusilor de blog.Pitesti, 28 octombrie

www.bunelu.com 80
Invazie de virusi pe blogurile romanesti !
Profesorii Academiei de Blogging Politehnic vor prezenta la conferinta de marti noul PYB , antivirus pentru WordPress cu ajutorul caruia spera sa opreasca raspandirea virusilor de blog .

www.moneywatch.ro 80
TITLU ARTICOL:”Eveniment pentru blogging si jurnalism de calitate intr-o lume fara virusi”
LEAD: „Blogul poate dauna sanatatii – despre virusii de blog si despre rolul bloggingului in demersul jurnalistic romanesc se discuta la conferinta academica ce are loc Marti, 28 Octombrie la Pitesti.”

xevu.org 80
Titlu: Pericol iminent: viruşii de blog!
Lead: Profesorul Pehaspeu va susţine o prezentare în data de 28 noiembrie în cadrul conferinţei academice a facultăţilor de blogging prin care doreşte să conştientizeze efectele apariţiei viruşilor de blog.

vizapentruvise.blogspot.com 80
B.P.Hastemelescu vs C.Pehaspeu: cine detine adevarul?
Prin participarea neasteptata a dr.Hastemelescu, decanul Blogarica a anuntat o confruntare intre cei doi poli academici pe tema: virusii – amenintare sau motor al evolutiei blogosferei?

www.pustiul.com 78
Titlu: Viruşi de blog la universitate!
Lead: Pe data de 28 Octombrie ora 10:30 la Pitesti se va trage semnalul de alarma asupra prezentei virusilor de blog.

www.razzvan.info 75
Titlu: Blogging-ul, o stiinta care merita studiata
Lead: Academia De Blogging Politehnic Harghita va invita sa luati parte la o conferinta academica, in care se va discuta despre rolul facultatilor in peisajul jurnalistic romanesc. Printre invitatii evenimentului, care va avea loc marti, 28 octombrie 2009, la Pitesti, se numara profesori renumiti ai Academiei, ca Marcel Pehaspeu si Blogarica Daniel.

ginake.info 80
Titlu: Marcel Pehaşpeu: „Virusii de blog, un real pericol pentru munca dvs online!”
Lead: Rolul facultatilor de blogging in pesiajul jurnalistic romanesc. Marti 28 octombrie, ora 10:30 ne citim de la Conferinta academica din Pitesti. Intoarcem pe toate partile subiecte importante pentru bloggingul romanesc dar si alte probleme deosebit de interesante din online.

i4ever.wordpress.com 80
Title: Noutati din domeniul blogosferei la Pitesti
Lead: Una dintre principalele probleme despre care se va discuta la conferinta va fi metoda combaterii virusilor de blog.

www.irecommend.ro 80
Blogurile amenintate de pandemia AH1PHP1!
Marcel Pehaspeu, profesor de wordpress, va trage un semnal de alarma in privinta raspandirii virusilor de blog, marti, 28 octombrie, la Pitesti, in cadrul unei conferinte academice unde se va discuta rolul facultatilor de blogging in peisajul jurnalistic romanesc.

www.orator.ro 70
Titlu: Efectele comunicarii in mediul online
Lead: Credibilitatea generata de influenta jurnalismului alternativ, „bloggingul”, pe internet!

daniela-nedelcu.blogspot.com 78
Titlu: Formatorii de bloggeri in conferinta.
Lead: Evenimentul va avea loc pe 28 octombrie, in Pitesti, incepand cu orele 10.30. si reuneste toti profesorii Academiei de Blogging Politehnic Harghita. Printre subiectele dezbatute se numara si problema raspandirii virusilor de blog.

traiminromaniasiastaneocupatottimpul.wordpress.com/ 75
Titlu: Pericolele internetului se dezbat la Pitesti!
Lead: In cadrul conferintei academice de la Pitesti decanul universitatii de blogging impreuna cu profesorul de WordPress Marcel Pehaspeu analizeaza importanta universitatilor de blogging si riscul infectarii cu virusi de blog.

iulia-diana-mihai.blogspot.com 70
Titlu: Bloggingul inghite Jurnalismul traditional!
Lead: Blogari mari si mici, haideti la Pitesti la conferinta in data de 28 Octombrie, la orele 10.30! N-o sa va para rau! O sa va dea incredere in voi, in fortele voastre! Voi sunteti viitorul Jurnalismului! Sunteti filmul color al cinematografiei! Sunteti noul Soare al Terrei! Sunteti laptopurile Asus UL30, intre toate celelalte laptopuri! Haideti sa va convingeti!

www.concursuri-online.ro 60
Titlu: Catalin Stancu: Cat de mult ne ajuta backlinkurile
Lead: Conferinta de miercuri din Harghita va trata printre altele si importanta backlink urilor asupra blogurilor.

prostioareurbane.blogspot.com 75
Titlu: Blogul – pericol pentru sistemul imunitar al PC-ului tau?
Lead: Marti, 28 octombrie, ora 10:30, Marcel Pehaspeu va sustine la Pitesti o conferinta pe tema raspandririi virusilor pe blog, in deschiderea careia va vorbi chiar decanul universitatii noastre, domnul Blogarica Daniel.

blogudreacu.blogspot.com/ 78
Titlu: Blogging vs Presa traditionala
Lead: Rolul facultatilor de blogging si raspandirea virusilor de blog sunt doar cateva din subiectele abordate intr-o conferinta la Pitesti.

teodoraandreeamatei.blogspot.com/ 70
Titlu: Bloger-ul – un jurnalist expus pericolelor.
Lead: Ascuns in spatele tastaturii, bloger-ul este totusi amenintat de pericole, asemenea unui jurnalist profesionist.

sagy.clubsf.ro 75
Titlu: „Academia De Blogging la Pitesti”
Lead: „Profesorii Academiei, in fata publicului despre avantajele si problemele presei alternative”

stropinela.blogspot.com 75
Titlu: Virusii de blog ataca din nou!
Lead: Care sunt riscurile la care ne supunem? Afla de la prof. de wordpress Marcel Pehaşpeu, care va sustine o prezentare in cadrul conferintei academice de marti, 28 octombrie, organizata la Pitesti.

alexromanul.wordpress.com 80
Senzational! Marcel Pehaşpeu rupe tacerea: blogurile sunt o sursa majora de virusi!
Marti 28 octombrie 2009 vor debuta la Pitesti lucrarile Conferintei Academice privind rolul facultatilor de blogging in pesiajul jurnalistic romanesc. Surse din piata confirma ca domnul Marcel Pehaşpeu, profesor de worpress la Academia De Blogging Politehnic Harghita va ataca dur cu aceasta ocazie raspandirea virusilor de blog. „Sunt forte din presa scrisa care doresc sa distruga forta jurnalistica a blogurilor cu ajutorul unor virusi creati in laboratoarele din Rusia si Coreea de Nord” ar fi declarat acesta.

a3urghe.blogspot.com/ 70
http://a3urghe.blogspot.com/2009/10/atentie-la-invazia-virisilor-de-bloguri.html
titlu: Atentie la invazia virusilor de bloguri !
Lead: La coferinta participa si autori ai momentului din blogsfera romaneasca

xxl-media.blogspot.com 75
Titlu : Virusii de blog invadeaza internetul!
Lead : Marti, 28 octombrie, ora 10:30, la Pitesti, va avea loc o conferinta unde se vor face dezvaluiri incendiare cu privire la virusii de blog, fenomenul despre care se spune ca va afecta o mare parte din reteaua internet!

cky.ro 70
Virusii de blog au devenit o reala amenintare
La conferinta de presa organizata de “Academia De Blogging Politehnic Harghita” se pune problema virusilor de blog. link catre articol:http://www.cky.ro/2009/10/virusii-de-blog-au-devenit-reala-amenintare/

blog.empty.ro 65
Titlu = StudentsMS = Student Short Message Sent 🙂
Lead = Blog Convention + CSS/PHP AntiVirus Solutions !

blog.mihaiioan.info 70
Titlul: Blogurile in pericol. Marcel Pehaşpeu da alarma la virusi!
Lead: Marcel Pehaşpeu ne informeaza cum sa ne protejam blogurile impotriva virusilor iar dupa ora 18 vom avea parte de un dineu.

www.urzi.ro 75
Titlu: Devi un virus in jurnalism.. Ai grija sa nu devi un jurnalist virusat
Lead: Cu totii aflam marti la Pitesti despre cum descoperim jurnalistul din blogerul de acum. Si in plus de asta o sa aflam si cum trebuie sa ne ferim de virusii care este posibil sa ne afecteze munca.

Raspunul de 100 de puncte:
Titlu: Marti nu se face scoala!
Lead: Toti profesorii universitatii noastre pleaca marti la o conferinta academica care se tine la Pitesti. Noi va oferim in acest articol 10 idei pentru „Cum sa iti petreci o zi de marti fara scoala”.

To Top