Stiri

BLOGWARS 2011 cu premii substanțiale

BLOGWARS este una dintre modalitățile prin care bloggerii pot cîștiga sume mari de bani folosind tocmai abilitatea lor de a redacta articole captivante pe temă dată.
Cea de-a doua ediție a concursului de blogging BLOGWARS 2011 a demarat cu etapa înscrierilor. Autorii de bloguri se pot înrola până pe data de 9 octombrie într-o bătălie dată în scris pentru premiile săptămânale oferite de ASUS. Cei mai buni 10 bloggeri pot câștiga de la 100$ până la 1400$ în funcție de numărul de etape parcuse, iar ceilalți participanți pot câștiga solde săptămânale similare prin implicarea în calitate de jurați.

La BLOGWARS 2011 poate participa orice autor de blog activ înainte de 1 septembrie ac. Trebuie doar să își pună tastatura şi imaginaţia în spiritul competiției, primul pas fiind accesarea paginii www.blogwars.ro/inrolare. Pe lângă premii, finaliștii își vor câștiga un public constant cel puțin pentru următoarele 10 săptămâni.

Timp de 10 etape, bloggerii se vor lupta prin articole tematice. La fiecare rundă, jurații BLOGWARS vor citi și evalua articolele din competiție. Cu fiecare săptămână, câte un finalist va părăsi câmpul de luptă, iar cei rămași vor primi solda de 100$. Cu cât rămâne mai mult timp în concurs, un blogger va aduna o soldă totală mai consistentă.

Bloggerii jurați vor evalua articolele alături de juriul oficial. Cel care va transmite configuraţia cea mai exactă a clasamentului etapei va primi aceeaşi soldă ca şi finaliştii.

Orice autor de blog se va putea înrola o singură dată în cadrul competiției. Organizatorii BLOGWARS vor valida înscrierile și vor anunța începerea primei bătălii pe 10 octombrie 2011. Vor fi selectați primii 10 finaliști, iar restul participanților vor forma comunitatea juraților BLOGWARS, păstrându-și în continuare sanșele de a câștiga premii.

Toate premiile BLOGWARS se vor acorda sub forma unor vouchere ASUS a câte 100$. Acestea se vor putea folosi la achiziționarea oricărui produs ASUS prin intermediul partenerului online www.koyos.ro.

Anul trecut, BLOGWARS a reunit 73 de combatanți activi, iar 15 dintre ei au fost câștigători. Valoarea totală a premiilor a fost de 6800$, iar marea câştigătoare a competiţiei a fost Iulia Diana Mihai (iulia-diana-mihai.blogspot.com), care a strâns solde în valoare totală de 1400$.

To Top