Stiri

BLOGWARS 3 și-a anunțat câștigătorii

Blogwars 3

Gabriel Ursan (gabrielursan.ro) a câștigat cea de-a treia ediție a concursului de blogging BlogWars 3. Câștigătorul a fost desemnat în urma finalei jurizate de bloggerii jurați, tema articolului fiind ASUS Taichi – ultrabook-ul cu două ecrane.

Câștigătorul Gabriel Ursan este din Galați și se declară „dependent” de tehnologie și Internet. Este un blogger part-time, la fel ca mulți dintre participanții la concursul BlogWars.

“Am câștigat BlogWars 2013 și sunt foarte mândru de asta. BlogWars a reprezentat pentru mine o provocare fantastică de care m-am bucurat. Am trecut prin toate sentimentele pozitive posibile. Am descoperit bloggeri buni. Am descoperit oameni buni. M-am descoperit pe mine. De la distanță, BlogWars poate pare doar o altă competiție pentru bloggeri. Nu e așa. Participați și veți vedea. Veți simți. Veţi trăi competiţia”, ne-a declarat cu entuziasm Gabriel Ursan. Mesajul său complet poate fi regăsit pe blogul lui, gabrielursan.ro.

Câștigătorul BlogWars 3 a participat prima dată la concursul sponsorizat de ASUS în 2011, când a trecut în tabăra juraților, aproape de finalul ediției. Nu a renunțat și a meritat pe deplin. Alături de gabrielursan.ro, alte 15 bloguri au fost premiate cu vouchere săptămânale convertibile în produse ASUS: octocat.org, soacra.eu, moneywatch.ro, stiridinit.ro, okey.ro, literestacojii.wordpress.com, revoblog.ro, razvanbucur.ro, z0ltan77.com, blog.alter-ego.ro, irina.bartolomeu.ro, mixy.ro, nora.zoa.ro, thetechadviser.wordpress.com și ylyutza.blogspot.ro. Valoarea totală a premiilor oferite de ASUS a fost de 6800$.

În fiecare an, ASUS România premiază cei mai buni bloggeri din competiție. Orice autor poate fi câștigătorul următoarei ediții dacă are imaginație în scris, activitate în social media și perseverență.

Blogwars 3

To Top