Blogging

Blogwars – antrenamente cu muniție de război

ASUS Transformer Book T100
ASUS Transformer Book T100

Antrenamentele cu muniție de război sunt cele mai importante pentru militari dar și pentru bloggerii români. Ediția de anul acesta a Blogwars ne aduce noi premii mult dorite de participanți. PCNews.ro a fost partener din totdeauna al Blogwars, fiind unul dintre site-urile care au sprijinit acestă competiție.

Anul acesta, Bogdan Petre din partea ImiDoresc.ro și Marius Vasilescu, autorul Revoblog.ro, se confruntă într-o nouă ediție BLOGWARS 1 vs. 1. Cei doi bloggeri au testat T100-TAM – noul model ASUS Transformer Book T100 intrat recent pe piața românească și au publicat câte un review.

ASUS Transformer Book T100

ASUS Transformer Book T100

ASUS Transformer Book T100 este disponibil în România, prețurile pornind de la aprox. 1300 lei (TVA inclus). Modelul cu hard-disk integrat de 500GB costă aproximativ 1600 lei (TVA inclus). Laptopul poate fi cumpărat din majoritatea magazinelor IT&C, fie ele offline sau online. În unele cazuri, comercianții pot derula promoții proprii cu T100.

“Este un echipament pe care il vad in rol de companion permanent in special pentru cei tineri, elevi sau studenti, dar la fel de bine poate fi de folos oricui trebuie sa-si desfasoare activitatile uzuale de oriunde s-ar afla. Fie ca te afli la scoala, la universitate, plecat in interes de serviciu sau, de ce nu, in vacanta, un astfel de echipament isi poate dovedi din plin utilitatea, atat pentru activitati de informare, studiu, comunicare sau lucrative in aplicatii tipice de office, cat si pentru socializare sau divertisment multimedia”, spune Bogdan Petre în review-ul de pe imidoresc.ro.

ASUS Transformer Book T100

ASUS Transformer Book T100

“Bateria este fantastică. Asus se laudă cu 11 ore de autonomie iar în practică eu spun că poţi atinge 10 ore fără să te chinui. (…) Un preţ imbatabil pentru un laptop cu licenţă de Windows 8.1 + Office şi o autonomie fenomenală. Mai adăugăm un design frumos în strânsă relaţie cu funcţionalitatea şi ajungem la ceea ce mie mi se pare un best buy pentru cei care sunt în căutarea unui laptop ultra-portabil. ” , spune Marius Vasilescu pe revoblog.ro.

To Top