Stiri

BLOGWARS provoacă doi bloggeri cunoscuți la o confruntare pe tema celui mai puternic router ASUS

ASUS RT-AC87U
ASUS RT-AC87U

BLOGWARS a dat startul unui nou concurs de blogging, tema fiind cel mai puternic router wireless ASUS – RT-AC87U. Două bloguri cunoscute în domeniul IT – ArenaIT.net și Gadget.ro – își atrag susținătorii pe câmpul de luptă cu un premiu foarte atractiv. Publicul poate vota pe blogwars.ro până pe 23 martie.

Premiul BLOGWARS și subiectul de luptă este routerul wireless ASUS RT-AC87U. Acesta oferă viteze de transfer ridicate, de până la 1734 Mbps pe frecvența de 5GHz, plus viteze de top de până la 600 Mbps pe gama de frecvențe de 2.4 GHz, pentru o lățime de bandă totală de până la 2334 Mbps. Routerul permite streamingul de conținut 4K/UHD și se descurcă excelent chiar și atunci când sunt transferate pachete multimedia de mari dimensiuni.

ASUS RT-AC87U a fost testat deopotrivă de ArenaIT.net și Gadget.ro și poate fi câștigat în urma votării review-ului preferat de către un cititor norocos. Tot ce trebuie să facă un participant la votarea BLOGWARS e să citească cele două review-uri și să aleagă preferatul. Perioada de votare se va încheia luni, 23 martie, la ora 12.00.

ASUS RT-AC87U

ASUS RT-AC87U

Gadget.ro este reprezentat în concursul BLOGWARS de Emil Dragotă, editor-șef și co-fondator. Blogul Gadget.ro a fost lansat în 2011 de alături de Răzvan Roşca, site-ul urmărind zilnic actualitatea IT&C – gadgeturile momentului, aplicații software și trenduri tehnologice. Emil Dragotă are 30 de ani iar în viața de zi cu zi este profesor istorie și geografie.

Cel de-al doilea blog înscris în luptă este ArenaIT.net, reprezentat de Darius-Cristian JULA din Timișoara. În vârstă de 26 de ani, Darius are o experiență online de ani buni, de pe vremea Pentium 1 și a modem-urilor de 28Kbps. El scrie pe Arena IT încă din 2006, când a deschis blogul alături de câțiva prieteni cunoscuți online. Darius-Cristian JULA a absolvit masterul în cadrul Universității “Politehnica” Timișoara, Facultatea de Automatică și Calculatoare și lucrează ca .NET software developer.

To Top