Stiri

Brașovenii de la Allview aduc tableta TX1 Quasar

TX1 Quasar

Compania brașoveană Allview prezintă în România o nouă tabletă cu ecran de 8 inci. TX1 Quasar beneficiază de serviciile unui procesor Cortex-A9 reglat la 1 GHz.

Modelul importat de Allview are ecran IPS în format 4/3, fapt care-i asigură performanțe remarcabile în categoria entry-level. Display-ul de 8 inci, cu touchscreen capacitiv, multitouch și o rezolutie de 1024×768 pixeli ar trebui să mulțumească clienții ce nu dispun de un buget suficient de mare pentru un model premium. Rama tabletei are o grosime de aproape un centimetru, iar capacul de pe spate are o textură placută la atingere.

Mulţumită greutăţii sale reduse de 435,7 grame şi a design-ului slim cu o grosime de 9,9 mm, tableta îşi poate găsi loc cu uşurinţă în bagaj. Tableta vine cu aplicaţii cheie preinstalate precum Office Suite Viewer, ES File Explorer şi Bitdefender, iar autonomia este de 5.5 ore pentru o utilizare constantă.

Tableta rulează sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich 4.0.4. În România, tableta Allview TX1 Quasar va avea un preț de 1000 lei și va fi disponibilă prin intermediul magazinelor online.

TX1 Quasar

To Top