Stiri

Broadband mobil pentru Windows 8

Ericsson Broadband mobil pentru Windows 8

Ericsson apropus un protocol care va ajuta producătorii de notebook-uri și tablete să ofere mai ușor internet clienților,
Producătorii de dispozitive mobile care vor implementa acest protocol nu vor mai avea nevoie de drivere suplimentare sau de soluţii de administrare a conexiunii pentru a face posibil accesul mobil la broadband, deoarece suportul pentru conexiunile broadband va fi inclus direct în sistemul Windows 8. Noua generaţie de module de broadband mobil de la Ericsson va susţine acest protocol.

Mats Norin, head of Ericsson Mobile Broadband Modules, a declarat: „Acest protocol deschis de comunicaţii ne ajută să le propunem producătorilor de notebook-uri şi tablete o modalitate mai eficientă de a economisi timp şi bani. În acelaşi timp, simplificăm şi experienţa utilizatorului final, permiţându-i acestuia să fie conectat în permanenţă la Internet şi să fie mereu la zi cu cele mai noi versiuni ale protocolului, fără să fie nevoit să le descarce separat de pe site-urile diferiţilor producători”.
Noul protocol va fi inclus în toate modulele Ericsson începând cu modelele F5321gw, H5321gw şi C5621gw, după lansarea finală a sistemului Windows 8.
Ericsson Broadband mobil pentru Windows 8

To Top