Stiri

Brother anunță scanere portabile pentru digitalizarea rapidă a documentelor

Scaner portabil Brother DS 940DW
Scaner portabil Brother DS 940DW

Brother a prezentat o gamă de echipamente mobile de scanere, ideale pentru digitalizarea rapidă a documentelor în deplasări, atunci când ești departe de echipamentele de la birou. Cu ajutorul lor, documentele pot fi digitalizate pentru arhivare, inventariere și acces facil de oriunde.

Pentru a veni în ajutorul utilizatorilor mobili, tot mai numeroși, Brother a creat seria DS de scanere mobile, concepute pentru cei care lucrează mult pe teren. Acum, producătorul anunță o înnoire a gamei, prin introducerea a trei noi modele: DS-940DW, DS-740D și DS-640.

Noile echipamente se remarcă prin designul ergonomic și ușurința în utilizare, precum și prin formatul lor compact. Astfel, pot fi transportate cu ușurință oriunde și pot fi operate de orice categorie de utilizatori, indiferent că sunt oameni de vânzări, angajați în logistică sau în domeniul medical. Iar flexibilitatea este extinsă de varietatea mediilor care pot fi scanate, de la documente pe hârtie în format A4, până la carduri de identificare din plastic. În același timp, performanțele sunt de top, viteza de scanare ajungând până la 15 PPM la rezoluția de 300 DPI, datorită rolelor ultra-performante cu care sunt prevăzute noile modele.

Odată scanate, documentele pot fi salvate într-un folder dintr-un PC sau trimise ca atașament la un e-mail. Toate modelele sunt prevăzute cu conexiune USB 3.0 pentru alimentarea cu energie și transferul de date și includ soluția software Kofax PDF, ce le permite utilizatorilor să convertească, editeze și să partajeze cu ușurință documentele scanate.

În momentul scanării, utilizatorul are mai multe opțiuni la dispoziție:

  • Scan to Email
  • Scan OCR
  • Scan to File
  • Scan to Image

Suplimentar, DS-940DW este echipat cu baterie reîncărcabilă, slot de card microSD și interfață Wi-Fi. În acest fel, modelul beneficiază de autonomie deplină în utilizare documentele scanate fiind stocate pe card, de unde pot fi accesate și partajate folosind un dispozitiv mobil pe care a fost instalată aplicația dedicată Brother iPrint&Scan. De asemenea, DS-940DW și DS-740D permit scanare față-verso, în timp ce vârful de gamă asigură suport și pentru funcția de pornire automată a scanării.

Vezi cum funcționează scanerul portabil Brother  DS-940DW

Noile scanere mobile Brother schimbă modul în care se lucrează cu documentele și îmbunătățesc eficiența întregii activități profesionale, urmând a fi disponibile pe piața din România la sfârșitul lunii martie sau începutul lunii aprilie.

Vezi la ce prețuri sunt disponibile noile scanere portabile Brother

To Top