Stiri

Opera GX este browserul perfect pentru fanii ROG

Opera GX ROG Edition
Opera GX ROG Edition
(CREDIT: ASUS)

Dacă ești fan ROG, vei fi încântat să afli că ASUS a anunțat o colaborare cu Opera pentru Opera GX ROG Edition, un browser conceput special pentru gamerii care caută o experiență unică pe internet. Opera GX oferă opțiuni de personalizare nelimitate cu GX Mods și se integrează perfect cu platforme precum Discord și Twitch. Browserul oferă, de asemenea, limitatoare de CPU, RAM și rețea. Opera GX ROG Edition se mândrește cu caracteristici care schimbă regulile jocului și care includ integrarea ASUS Aura Sync, fundaluri tematice și conținut exclusiv – ceea ce îl face browserul ideal pentru orice configurație de gaming ROG.

Opera GX ROG Edition

Opera GX ROG Edition (Foto: ASUS)

Integrarea software-ului cu hardware-ul

Laptopurile, desktopurile, monitoarele și alte oferte ROG au o estetică coerentă încă de la prima utilizare, iar acum utilizatorii pot extinde acest aspect cu ajutorul browserului Opera GX ROG Edition. Acesta oferă imagini de fundal ROG, muzică de fundal și clipuri sonore, precum și funcții precum jocul ROG Electro Punk.

Pentru a crea o temă și mai consistentă, integrarea Aura Sync le permite utilizatorilor să creeze efecte de lumină și animații personalizate care răspund în timp real la conținutul browserului. Efectele de lumină pot fi folosite chiar și pentru a avertiza utilizatorii cu privire la mesajele noi, pentru a semnala când se termină descărcarea unui fișier sau pentru a indica deschiderea unei file.

Opera GX ROG Edition

Opera GX ROG Edition (Foto: ASUS)

De asemenea, browserul va alerta utilizatorii cu privire la evenimentele ROG prin intermediul convenabilului Opera GX Corner. Cu un singur clic, jucătorii pot afla despre evenimentele viitoare, pot afla mai multe despre noile lansări de produse ROG și hardware de gaming inovator, precum și să intre în contact cu personalul ROG și cu alți jucători.

 

Caracteristici care schimbă jocurile

Browserul Opera GX ROG Edition include acces la toate instrumentele și funcțiile care au făcut din versiunea originală a lui Opera GX o alegere atât de convingătoare pentru gameri. Pentru gamerii care doresc să se asigure că browserul lor nu consumă resursele necesare pentru jocuri, Opera GX ROG Edition include limitatoare de CPU, RAM și lățime de bandă de rețea. Atunci când este activat, acesta face ca browserul să fie mai puțin consumator de resurse, lăsând mai mult pentru jocuri. Funcția Hot Tabs Killer le permite utilizatorilor să închidă filele care consumă cele mai multe resurse, în timp ce GX Cleaner ajută la eliminarea fișierelor vechi nedorite.

Opera GX ROG Edition

Opera GX ROG Edition (Foto: ASUS)

Descarcă Opera GX ROG Edition

Opera GX ROG Edition oferă o experiență de navigare unică pentru fanii ROG. Este plin de funcții care simplifică experiența de joc și oferă opțiuni de personalizare versatile, fiind perfect pentru orice configurație de joc bazată pe hardware ROG. Opera GX ROG Edition este disponibil pentru descărcare aici.

To Top