Stiri

Bucureștiul va găzdui marele derby CS:GO: SUA –Europa

Bucureștiul va fi gazda celor mai așteptate meciuri CS:GO din marea finală PGL Season 1. Cele mai bune echipe din SUA și Europa se înfruntă între 2-4 octombrie, la Grand Cinema & More din Mall Băneasa.

Virtus.pro, Fnatic, Team SoloMid și Team Liquid vor veni la București să se lupte pentru marele trofeu și premiile în valoare totală de 110.000 de dolari, în fața spectatorilor români. Fanii pot să-i vadă pe celebrii jucători, pot să le ia autografe, să se fotografieze cu vedetele și chiar să cumpere produse oficiale inscripționate cu însemnele echipelor. Cele patru formații au la dispoziție trei zile pentru a-și impune supremația.

Reputaţi comentatori și analiști profesioniști din Europa și Canada vor fi prezenţi la Grand Cinema & More pentru a informa şi ţine în priză atât asistenţa de la Mall Băneasa, cât şi publicul care va urmări competiţiile online. Formula de entertaineri este una stelară:

  • Comentator: Matthew “Sadokist” Trivett (Canada)
  • Comentator: Henry “HenryG” Greer (Marea Britanie)
  • Analist: Richard Lewis (Marea Britanie)
  • Analist: Duncan “Thorin” Shields (Marea Britanie)
  • Analist: Joona “Natu” Leppänen (Finlanda)
  • Realizator de interviuri cu jucătorii: Sebastian “TataStrumf” Honciuc
    (România)

Finala PGL Season 1 va avea loc în sala Epika, un veritabil centru multimedia echipat cu cea mai nouă tehnologie audio-video. Cea mai impresionantă caracteristică a sălii Epika este ecranul de 22.5 m lungime și 12.5 m înălțime.

DreamHack_Bucuresti_2013

To Top