Stiri

Calculatoarele VivoMini sunt acum mai eficiente

Ca și cum nu ar fi fost suficient de mici și de eficiente, calculatoarele VivoMini își reduc și mai mult consumul de electricitate. VivoMini este noua denumire pentru PC-urile cu un volum sub 2 litri, aleasă odată cu extinderea liniei de desktopuri ASUS. Introducerea noii mărci oferă o identitate puternică pentru aceste modele compacte.

Seria VivoMini VC65

Seria ASUS VivoMini VC65 numără cele mai mici desktopuri din lume, ce suportă până la patru dispozitive de stocare și funcționalități RAID, fiind ideale pentru a fi folosite ca NAS sau mini-servere. Designul modular al acestor PC-uri acceptă un total de patru unități de stocare, astfel încât pot fi configurate cu două unități suplimentare, o unitate optică, sau orice combinație dintre acestea. Motorizate de a șasea generație de procesoare Intel Core, PC-urile din seria VC65 pot aborda cu ușurință o paletă largă de sarcini.

vc65r_with_odd_3d

Seria VC65 economisește spațiul disponibil cu un adaptor de alimentare încorporat și poate fi plasat orizontal sau vertical, fiind o prezență discretă în orice configurație.

vc65r_with_2hdd_back

VivoMini UN65H

ASUS VivoMini UN65H este un mini-PC conceput să ofere funcționalități complete acasă sau la birou, într-o formă ultra-compactă și elegantă, ce cântărește doar 700 de grame. Motorizat de a șasea generație de procesoare Intel Core, VivoMini UN65H oferă utilizatorilor o combinație remarcabilă de performanță și eficiență energetică incredibilă.

VivoMini UN65H este deținătorul unui premiu Good Design Award și dispune de margini rotunjite și finisaje metalice cu cercuri concentrice inspirate de filosofia Zen. VivoMini UN65H dispune de două sertare în care utilizatorul poate adăuga hard diskuri de 2.5 inci cu capacitatea de până la 1TB, unității SSD M.2 de 256GB sau o combinație dintre acestea două pentru mai multă flexibilitate.

Suportul nativ M.2 cu SSD-uri PCI Express permite transferul rapid de date cu viteze de până la 10Gbps. VivoMini UN65H vine și cu un modul Wi-Fi 802.11ac, o gamă largă de posibilități de conectare și specificații USB Battery Charging Specification 1.2 (BC 1.2) pentru porturile USB ce permit încărcarea de două ori mai rapidă a dispozitivelor mobile.
un65h_front_top

VivoMini VM65N

ASUS VivoMini VM65N este un mini-PC compact, motorizat de cea de-a șasea generație de procesoare Intel Core pentru îndeplinirea sarcinilor de lucru de acasă sau de la birou. VivoMini VM65N beneficiază de Vivo DualBay, un sistem unic de stocare ce acceptă până la două hard diskuri de 2.5 inci sau un singur hard disk de 3.5 inci, oferind mai multă flexibilitate.

vm65n_3d

Grafica discretă NVIDIA oferă efecte vizuale realiste la rezoluție 4K sau 2K, iar memoriile DDR4 furnizează performanțe mai bune în condițiile unui consum redus. Porturile USB 3.1 oferă viteze de transfer rapide de până la 10Gbps, iar modulul Wi-Fi Intel 802.11ac furnizează accesul rapid la rețea, fiind ideal pentru accesul de la distanță și rularea în timp real a conținutului multimedia. VivoMini VM65N încorporează difuzoare cu tehnologie audio ASUS SonicMaster pentru un sunet premium.

VivoStick PC TS10

ASUS VivoStick PC TS10 este un PC de dimensiunea unui stick USB, ce poate transforma orice televizor sau monitor cu HDMI într-un computer funcțional. Având la bază cea mai nouă generație de procesoare Intel Cherry Trail Atom și sistemul de operare Windows 10, VivoStick PC TS10 este un PC minimalist ce oferă productivitate și o experiență plăcută.

chromebit_cs10_3d_1_1

Opțiunile de conectivitate includ Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0, două porturi USB și o ieșire audio, furnizând flexibilitate alături de suportul Miracast ce permite utilizatorilor să transforme televizorul într-un centru de divertisment, partajând și rulând conținut de oriunde. O aplicație prietenoasă pentru controlul de la distanță permite utilizatorilor să acceseze funcțiile aparatului stând confortabil pe canapea.

To Top