Stiri

Call of Duty: Infinite Warfare disponibil din 4 noiembrie

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE HAVOC
CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE HAVOC

Call of Duty se reîntoarce la origini pentru a vă relata o bătălie epică între două armate, cum seria nu a mai cunoscut până acum. Call of Duty: Infinite Warfare se va lansa pe 4 noiembrie, acaparând jucătorii într-o poveste de război care, pentru prima dată în istoria francizei, se întinde dincolo de granița planetei noastre, în vasta întindere a sistemului solar. Publicat de Activision Publishing, subsidiară Activision Blizzard, și dezvoltat de Infinity Ward, Call of Duty: Infinite Warfare va fi disponibil și într-o versiune Infinite Warfare Legacy Edition ce include campania single-player și 10 hărți din Call of Duty 4: Modern Warfare, acum relansat cu o nouă haină sub forma Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

Infinite Warfare și Infinite Warfare Legacy Edition, incluzând Modern Warfare Remastered, vor fi disponibile pentru PlayStation 4, Xbox One și PC.
Call of Duty: Infinite Warfare pune povestea în prim plan, cu un fir narativ bogat și imersiv. Infinity Ward cucerește noi frontiere, explorând dificultățile și responsabilitatea reieșită din ocuparea unei funcții de conducere. Într-un moment total potrivnic, jucătorul va prelua postul de căpitan al unei nave de război și va lupta împotriva unui inamic necruțător. Soldați experimentați vor fi puși în situații extraordinare care le vor testa capacitățile dobândite în timpul antrenamentelor și le vor dezvălui propriul caracter, pe măsură ce învață să conducă și să ia acele decizii dure, dar necesare pentru a-și asigura victoria. Jocul introduce în Call of Duty locații nemaivăzute până acum, arme noi, dar și abilități ingenioase. Întreaga campanie, din momentul în care ești pe picioarele tale și până în carlinga navei spațiale pe care o pilotezi, este o experiență fără întreruperi, cu foarte mici momente de încărcare a nivelurilor, livrând acele scene memorabile de care fanii s-au îndrăgostit.

În ceea ce privește acțiunea online, Call of Duty: Infinite Warfare promite să lovească cu impact maxim și să recreeze acel război viitor în care fiecare secundă contează. Modul multiplayer al jocului vine cu o îmbunătățire a sistemului de deplasare din Call of Duty, concentrându-se pe conflictele din linia întâi. De asemenea, Infinite Warfare include și un mod Zombies cooperativ care va azvârli jucătorii într-o poveste nouă și originală, cu mecanici noi de gameplay. Mai multe detalii în legătură cu multiplayer și Zombies vor fi anunțate la o dată ulterioară.

Unul dintre cele mai impresionante titluri din toată seria, Call of Duty 4: Modern Warfare va fi refăcut pentru noua generație de console. Supervizat de Infinity Ward și dezvoltat de Raven Software, Call of Duty: Modern Warfare Remastered plasează jucătorii într-un thriller modern, plin de momente palpitante care l-au propulsat printre jocurile cele mai bine primite de critici.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered se poate lăuda cu un nivel vizual de invidiat, cu texturi de rezoluție mare și detalii în plus, iluminare HDR, efecte de particule iluminate și umbrite în timp real, animații și sunete refăcute plus multe alte îmbunătățiri. Fanii vor retrăi campania faimoasă din Modern Warfare, fiind purtați alături de căpitanul Price, Gaz și Soap pe parcursul misiunilor din jocul original precum “All Ghillied Up,” “Charlie Don’t Surf” și“Crew Expendable.” Jucătorii vor avea parte și de modul online multiplayer care a redefinit Call of Duty, introducând killstreak-uri, XP, Prestige și multe altele, în cele 10 hărți preferate de fani din modul multiplayer original, printre care “Crash,” “Backlot” și “Crossfire.”

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE HAVOC

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE HAVOC

To Top