Stiri

Call of Duty: Vanguard – acțiune din cel de al doilea război mondial

Call of Duty Vanguard
Call of Duty Vanguard

Seria de jocuri Call of Duty nu ar putea fi trecută cu vederea dacă am face o scurtă istorie a jocurilor de tip First Person Shooter (FPS). Numai în anul 2019, Call of Duty: Modern Warfare a fost vândut într-un număr de 30 de milioane de exemplare, fiind disponibil pe mai multe platforme.

Noul Call of Duty: Vanguard, recent prezentat, se reîntoarce la acțiunea din cel de al doilea război mondial și la lupta împotriva nazismului. Scenele sunt însoțite de o narațiune specifică propagandei americane din al doilea război mondial și urmate rapid de celebrele schimburi de focuri, care au consacrat seria. Nazismul sau comunismul nu sunt ideologii specifice unei zone restrânse, ci au fost (și sunt) îmbrățișate de diverse grupuri de oameni din diferite țări și teritorii.

În momentul lansării, Call of Duty: Vanguard va include 20 de hărți multiplayer, iar 16 dintre acestea vor suporta până la 12 jucători pentru meciuri de șase la șase. Gunsmith, o caracteristică preferată de fani, va permite personalizarea armelor cu diferite atașamente și tipuri de muniție. Bineînțeles, modul Zombies revine și va completa tradiția stabilită în Black Ops Cold War.

Jocul va ajunge pe Xbox One, Xbox Series X / S, PlayStation 4, PlayStation 5 și PC din data de 5 noiembrie 2021.

Trailer video – Call of Duty: Vanguard

To Top