Stiri

Camera foto digitala la super pret

Camerele foto digitale au trecut în ultimii ani de la statutul de accesoriu foarte exlusivist la cel de produs banal. Mai mult, prețurile unor modele cu performanțe demne de apreciat au scăzut atât de mult încât sunt accesibile oricărui segment de populație. Spre exemplu, camera foto digitală OLYMPUS T-10 se vinde pe magazinul KOYOS.ro la suma de numai 269 lei, în condițiile în care prețului de bază i-a fost adăugat TVA-ul de 24 de procente.

Modelul T-10 dispune de un senzor CCD de 10 megapixeli, zoom optic 3x și un ecran LCD pentru previzualizarea fotografiilor cu diagonala de 2.4 inci (6 cm). OLYMPUS a păstrat pentru acest produs forma compactă, perfectă pentru vacanță, și o serie de funcții automate care înlesnesc preluarea rapidă a unor cadre dificil de realizat fără a avea cunoștințe de bază despre fotografie. Mai multe filtre artistice și moduri de fotografiere adaptate diverselor situații ce pot fi întâlnite sunt disponibile utilizatorului.

Alimentarea este un alt aspect esențial al camerelor foto, fiind preferate bateriile standard ce pot fi înlocuite ușor la prețuri modice. Unele companii preferă acumulatorii personalizați, mai puternici dar și mai scumpi. Aceștia au dezavantajul că odată descărcați, reluarea fotografiei este condiționată de timpii de reîncărcare și de dispoziția rețelei de alimentare. OLYMPUS T-10 este alimentat de două baterii alcaline de tip AA, simplu și ușor de înlocuit.

Tot pe magazinul KOYOS.ro un netbook ASUS EeePC 1000h echipat cu procesor Intel Atom N270 și hard disk de 160GB se comercializează cu 1.304 lei (TVA inclus). Modelul dispune de un ecran LCD cu diagonala de 10 inci, 1GB memorie RAM și placă video integrată IntelGMA 950. Netbook-ul este livrat împreună cu o lincență Windows XP.

To Top