Stiri

Campania europeana eSkills Week la final

conferinta eskills

Campania eSkills Week 2012 (Săptămâna competențelor digitale) ia șfârșit în România odată cu Conferința de închidere din 29 mai 2012, care reunește reprezentanți ai autorităților, Digitaleurope, ai partenerilor și grupului țintă – tinerii, mass-media.

Campania eSkills Week 2012, inițiată de Comisia europeană și coordonată de Digitaleurope și EuropeanSchoolnet, a urmărit creșterea interesului cetățenilor pentru utilizarea tehnologiei informației și comunicațiilor în carieră și viața personală. Campania a fost lansata în scopul mobilizării partenerilor institutionali și corporatiști în vederea informării tinerilor privind modul de insușire a competențelor digitale și de găsire de locuri de muncă în economia digitală. De altfel, sloganul sub care s-a derulat campania în 35 de țări europene a fost: „eSkills: there is a job waiting for you”.

Campania din 2012 a fost la fel de binevenită ca și cele din anii trecuți. Și a avut un efect cert în lumea reală. Cred că în viitor putem folosi experiența căpătată pentru a-i alătura programe de durată medie și lungă care sa îi asigure o continuitate pe tot parcursul anului și al anilor.” ,a declarat Varujan Pambuccian, eSkills Week 2012 Ambassador România, la închiderea ediției din acest an.

conferinta eskills

To Top