Stiri

Card de cumpărături de la Koyos.ro

După ce anul 2011 a marcat o serie de campanii de impact derulate, precum livrarea gratuită în țară și în maximum 24 de ore în București a unui număr semnificativ de produse, KOYOS.ro continuă seria inițiativelor curajoase prin anunțarea ”CARDULUI CURAJ”. Practica oferirii de carduri cadou este tot mai prezentă la nivel mondial, iar astfel KOYOS.ro se aliază trendurilor internaționale și vine în întâmpinarea utilizatorilor prin soluții moderne și comode.

Cardul Curaj poate fi cumpărat online și oferit prin intermediul KOYOS.ro cu ocazia oricarei zile de naștere sau de nume, de Mărțișor, 8 martie, Valentine’s Day, de Paște, Crăciun sau fără nicio ocazie.

Cardul Curaj îi permite fericitului sarbatorit flexibilitate maximă. Acesta poate comanda orice produs din oferta KOYOS.ro, în limita valorii cardului, sau completandu-i valoarea. Soluția poate fi adoptată și de companiile care doresc să își recompenseze angajații prin platforma online disponibilă pe site-ul KOYOS.ro.

Prin achiziționarea Cardului Curaj, cumpărătorii au siguranța că vor fi utilizate numai de destinatarii acestora, condiția valorificarii cardurilor fiind autentificarea pe site-ul KOYOS.ro cu adresa de email asociată, indicată în momentul comenzii.

Cardurile pot fi trimise în varianta electronică, dar și tipărită. Cardurile tipărite se pot ridica de la showroom, se pot livra gratuit la adresa cumpărătorului sau, în mod inedit, pot fi livrate direct destinatarului, efectul surprizei plăcute fiind astfel mult mai mare. Bineînțeles, cardul poate fi personalizat printr-un mesaj adresat destinatarului.

Cumpărătorii pot opta pentru un CARD CURAJ în valoare de 100, 200, 500, 1.000, 2.000 sau 4.000 de lei, cardurile fiind valabile 12 luni din momentul activării lor.

To Top