Stiri

Care sunt cele mai bune branduri de laptop pe 2020 – TOP

ROG Zephyrus Duo 15 (GX550)
ROG Zephyrus Duo 15 (GX550)

ASUS, Dell și HP sunt cele mai apreciate mărci de laptopuri potrivit topului pe 2020 realizat de Laptop Mag. Renumita publicație a pus la încercare mărcile de top în fiecare an, evaluând fiecare laptop într-o perioadă de timp desemnată (15 mai 2019 – 15 mai 2020). Cele mai importante criterii au fost: review-uri, proiectare, asistență și garanție, inovație și valoare și selecție.

Fiecare utilizator are propriile criterii de evaluare, inclusiv afinitatea față de o marcă, disponibilitatea porturilor sau calitatea panourilor și a carcasei. Deși nu pot fi justificate pe deplin într-un mod rațional, aceste afinități determină decizia de cumpărare a fiecăruia și satisfacția individuală adusă de o alegere bună.

Primul loc este ocupat de ASUS cu 88 de puncte din 100 posibile

Laptop Mag spune că după ani buni de implementare a unor caracteristici inovatoare și riscante, pe cele mai importante modele ale sale, au venit în sfârșit rezultatele. ASUS a fost compania care a dorit să existe laptopuri cu două ecrane și portabile de gaming super puternice. ASUS are astăzi o ofertă solidă de portabile, de la cele mai mici modele, la sisteme puternice pentru gaming.

Locul doi este ocupat de Dell cu 85 de puncte

Compania cu sediul în Texas este un punct de referință în istoria laptopurilor, aceasta introducând ramele foarte înguste pe cele patru laturi ale ecranului odată linia XPS. Înclinația companiei pentru inovație a ajutat la obținerea poziției secunde.

Locul trei este ocupat de HP cu 82 de puncte

HP s-a poziționat pe primul loc în topul din anul 2019, dar a căzut câteva locuri anul acesta. HP are numeroase laptopuri premium, business și de gaming, însă oferta slabă din zona entry-level a dus la obținerea unui scor mai mic anul acesta.

Celelalte locuri sunt ocupate în ordine de MSI, Lenovo, Acer, Razer, Samsung, Alienware, Apple și Microsoft.

Află mai multe despre topul Laptop Mag și modul de evaluare accesând articolul Best & Worst Laptop Brands 2020.

To Top