Stiri

Cartele micro-SIM

Vodafone Romania ofera clientilor – atat celor prepaid, cat si platitorilor de abonament – noi cartele micro-SIM, care suporta atat servicii de voce, cat si de date. Cartelele au o lungime de 15 mm si o latime de 12 mm, fata de SIM-urile obisnuite, ce au lungimea de 25 mm si latimea de 15 mm. Grosimea ambelor tipuri de cartela ramane insa aceeasi, de 0,76 mm. Noii clienti ai Vodafone Romania vor putea alege intre noul micro-SIM si un SIM obisnuit cand incheie online abonamentul, prin bifarea unei optiuni pe pagina www.vodafone.ro. Clientii existenti ai Vodafone isi pot schimba SIM-ul obisnuit cu un nou micro-SIM in conditiile standard de inlocuire a cartelei.

Cartele micro-SIM

“Vodafone vine in intampinarea utilizatorilor de smartphones si de PC-uri tableta, prin introducerea cartelei micro-SIM in Romania. Micro-SIM-ul este un produs al evolutiei naturale a industriei telecom si va fi implementat pe o gama din ce in ce mai larga de terminale in viitor. Utilizatorii smartphone-urilor si terminalelor iPhone 4 sau iPad se vor putea bucura de avantajele unei retele puternice si de cea mai buna acoperire de date mobile pentru a isi folosi potentialul maxim al terminalelor lor”, a declarat Lee Wilkins, Senior Manager, Online la Vodafone Romania.

Utilizatorii care-si doresc un micro-SIM Vodafone se pot inregistra pe www.microsim.ro. Noile micro-SIM-uri vor fi disponibile online si in magazinele Vodafone din a 2-a jumatate a lunii iulie 2010. Serviciile oferite impreuna cu micro-SIM-ul vor avea tarife standard atat pentru voce, cat si pentru date.

To Top