Stiri

Căștile de gaming Razer Kraken au o ediție din lumea Star Wars – Stormtrooper

Frenezia Star Wars începe din nou, având în vedere apropiata lansare din decembrie a episodului final al noii trilogii. După ce le-a pus urechi în varianta Kitty, Razer nu ratează oportunitatea și lansează ediția specială Stormtrooper™ Edition a căștilor Razer Kraken.  Acestea păstrează caracteristicile căștilor originale Razer Kraken, dar au un design inspirat de cea mai temută armată din universul Star Wars.

Concepute pentru gameri și pentru jucători profesioniști deopotrivă, căștile Razer Kraken Stormtrooper Edition încorporează difuzoare de 50 mm, special calibrate pentru a reda cu acuratețe și cele mai discrete efecte de sunet, dar și exploziile asurzitoare. Microfonul e unidirecțional și retractabil pentru o comunicare clară în mijlocul celor mai haotice bătălii.

Folosind un cadru capitonat de aluminiu și cupe care includ un strat de gel cu efect răcoritor, căștile Kraken Stormtrooper Edition asigură confortul chiar și pe durata sesiunilor prelungite de gaming.

Noile Razer Kraken tematice au o rotiță de control a volumului amplasată pe cablu și cu un jack de 3,5 mm. Sunt compatibile cu sistemele PC și Mac, console de jocuri, dar și cu dispozitive mobile.

Prețul oficial al căștilor Razer Kraken Stormtrooper Edition este de 119, 99 Euro pe Razer.com. Gama de periferice Stormtrooper Edition mai include:

  • Tastatura BlackWidow Lite – o tastatură fără taste numerice (tenkeyless) ce folosește switch-urile silențioase Razer Orange Switches
  • Mouse-ul Atheris – un mouse wireless cu 7200 DPI și o durată de funcționare de până la 350 de ore cu o singură încărcare
  • Goliathus Extended Edition – un mouse mat de dimensiuni generoase, cu suprafață micro-texturată
To Top