Stiri

Castiga la concurs 2 jocuri originale UBISOFT – Ghost Recon Future Soldier si Rayman Origins

Premiile oferite: Ghost Recon si Rayman Origins
Premiile oferite: Ghost Recon si Rayman Origins

PCNews te invita sa participi la un concurs online ce are ca premii 2 jocuri originale de la UBISOFT. Acestea sunt Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier si Rayman Origins. Urmareste un clip video si raspunde la o intrebare foarte simpla. Filmuletul este despre noua serie de laptopuri ASUS ROG G care au fost testate de programatorii si testerii de la UBISOFT Romania in avanpremiera in aceasta vara.

Premiile oferite: Ghost Recon si Rayman Origins

Premiile oferite: Ghost Recon si Rayman Origins

Cum poti castiga?

Vizioneaza clipul video de mai jos si spune-ne ce aprecieaza cel mai mult Alexandru Voinea (primul tester care apare in clip) la un portabil de gaming din noua gama ASUS ROG. Bifeaza raspunsul corect si transmite formularul apasand butonul Participa. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti (cu random.org) din randul participantilor care au bifat optiunea corecta. Acesta va primi doua DVD-uri originale cu cele doua jocuri oferite de UBISOFT.

Data limita de raspuns este luni, 22 octombrie 2012 ora 14.00. Castigatorul va fi anuntat prin email si publicat in aceasta pagina. Nu se admit mai multe inscrieri folosindu-se aceeasi adresa de email.

[contact-form-7 id=”19599″ title=”Formular la concursul ASUS – Ubisoft”]

To Top