Stiri

Castiga un BenQ DSC X800 cu un ou!

Încă un concurs online! MarketOnline va ascunde undeva in Bucuresti, intr-un ou special, un bilet special prin care gasitorul este anuntat ca a castigat un aparat foto BenQ DSC X800.

In perioada 21 – 25 aprilie 2008, pe www.marketonline.ro vor aparea 5 indicii (cate un indiciu nou in fiecare zi) prin care vizitatorii MarketOnline vor avea sansa sa dezlege misterul si sa afle unde poate fi cautat premiul intitulat „M-oul MarketOnline”.

Benq X800 cantareste doar 130 g fara baterie si micro SD card, fiind considerata cea mai subtire camera digitala de 8 MP din lume, cu o grosime de doar 9,8 mm, respectiv 14 mm in dreptul obiectivului.

Camera are meniul inclusiv in limba romana si este dotata cu un sistem intern de lentile prismatice, pentru zoom-ul optic de 3X si cu un ecran LCD LTPS de 3 inch. Noul aparat foto digital de la BenQ este de fapt, mult mai mult decat un dispozitiv fotografic, este un player multimedia, permitand redarea fisierelor audio si video precum si vizionarea de filme cu compresie MPEG 4. În această perioadă BenQ X800 poate fi achizitionat la un pret promotional: 699 lei. Stocarea fotografiilor si a filmelor (poate inregistra MPEG 4 la o viteza de 30 de frame-uri pe secunda si o rezolutie de 640×480 pixeli) poate fi realizata atat in memoria interna de 12 MB a aparatului, cat si pe un micro SD card, a carui capacitate maxima poate ajunge pana la 4 GB.

Ne place sa nu clonam alte promotii si procedee de marketing, cautam mereu lucruri noi si ne inspiram si din practica internationala. Fiind unicul magazin online de sapte stele, am reusit sa aducem in premiera in Romania aparatul foto Benq X800, un cadou perfect mai ales in perioada de Paste. Pentru vizitatorul care va dezlega misterul, produsul este cadou, pentru ceilalti cadoul este pretul promotional la care produsul poate fi achizitionat din stocul propriu MarketOnline„, a explicat Mugur Frunzetti, Managing partner Grifon Group, compania care detine magazinul online www.MarketOnline.ro.

To Top