Stiri

Căștile Redmi Buds 3 sunt disponibile în România

Xiaomi Redmi Buds 3
Xiaomi Redmi Buds 3

Chinezii de la Xiaomi anunță disponibilitatea pe piața din România a căștilor Redmi Buds 3 începând cu data de 26 noiembrie 2021. Acestea vor fi comercializate prin intermediul partenerilor, iar prețul recomandat de vânzare este de 199,99 lei.

Redmi Buds 3 asigură o experiență imersivă a sunetului, se mulează perfect pe conturul urechii, iar greutatea redusă (doar 4,5 grame fiecare) le face foarte confortabile. Designul carcasei iese și el în evidență, datorită marginilor rotunjite.

Redmi Buds 3 sunt dotate cu chipset-ul Qualcomm QCC3040 ce oferă Bluetooth 5.2 pentru o conectivitate stabilă, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot schimba fără efort dispozitivul, spre exemplu atunci când urmăresc un film pe laptop și sunt apelați pe smartphone, fără a mai fi nevoie să își reconecteze dispozitivele. Sunetul este atent calibrat de experții Xiaomi Sound Lab, iar microfoanele duale au funcția de anulare a zgomotului pentru a asigura conversații de cea mai bună calitate. Atunci când utilizatorii se deplasează, Redmi Buds 3 le asigură până la 5 ore de folosire doar a căștilor sau pot ajunge la 20 de ore a timpului de playback, în momentul în care sunt încărcate în cutie.

La o încărcare de doar 10 minute în cutie, utilizatorii beneficiază de 90 de minute de redare audio. În plus, Redmi Buds 3 au protecție IP54 la praf și apă și pot fi controlate foarte ușor prin simpla atingere.

To Top