Stiri

Cât plătește DIGI la bugetul de stat?

Sediul DIGI
Sediul DIGI
(CREDIT: DIGI)

Te-ai întrebat vreodată cu cât contribuie un operator de telefonie la bugetul de stat? DIGI ne-a dezvăluit ce sumă a virat la buget în primele 3 trimestre ale anului în curs. Astfel, grupul DIGI a contribuit cu 724 milioane de lei la bugetul de stat, în primele 9 luni din 2022, sumă ce reprezintă valoarea contribuțiilor fiscale ale filialelor din România.

Doar în luna septembrie 2022, Grupul DIGI a virat la buget 62 milioane de lei, sumă ce reprezintă taxele și impozitele operațiunilor companiei de telecomunicații RCS & RDS și ale tuturor entităților din Grup, active pe piața locală.

Veniturile DIGI în trimestrul al doilea din 2022

În al doilea trimestru din 2022, veniturile operațiunilor din România au depășit 370.4 milioane de Euro, în creștere cu 19,1%, comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior. Evoluția s-a datorat majorării cu 15,8% a bazei utilizatorilor de telefonie mobilă și creșterii cu 11,9% a segmentului de internet fix.

Compania activează pe piață de aproape trei decenii, furnizând pentru milioane de utilizatori servicii de telecomunicații fixe și mobile la prețuri avantajoase.

To Top