Stiri

Cel mai rapid aparat foto digital

Casio EX-F1 este cel mai rapid aparat foto digital din lume şi am aflat de la Skin ca este disponibil de astăzi şi în România.

EX-F1 poate să captureze în rafală până la 60 de fotografii pe secundă, la rezoluţia maximă de 6 megapixeli, să înregistreze filme în format Full HD, cu 60fps, sau la o rezoluţie mai mică cu până la 1200fps, surprinzând mişcări insesizabile ochiului uman.

De asemenea, EX-F1 poate să apropie de până la 12 ori, să redea cu incetinitorul pe monitorul de 7cm imaginile capturate extrem de rapid, cu ajutorul tehnologiei Slow Motion View, şi să fotografieze cu bliţ de până la 7 ori pe secundă, folosind funcţia Rapid Flash. Pentru fotografierea în spaţii iluminate mai slab, EX-F1 permite şi capturarea de cadre cu o sensibilitate de până la ISO1600. Toate aceste tehnologii se bazează pe noul senzor CMOS şi pe procesorul LSI ultrarapid implementate de către Casio la EX-F1.

Se pot captura 60 de fotografii timp de o secundă, dintr-o singură apăsare, sau 5 fotografii pe secundă timp de până la 12 secunde. Înregistrarea video poate fi setată pe rezoluţie Full High Definition, 1980×1080 la 60 fps, sau la rezoluţii mai mici pentru a captura cu încetinitorul la 300, 600 sau 1200 fps.

Fotografiile şi filmele pot fi urmărite pe ecranul LCD de 7cm al lui EX-F1, dotat cu tehnologia Super Clear, care permite o vizibilitate foarte buna chiar şi în lumină puternică. Daca s-a declanşat modul rafală, ecranul poate reda cu ajutorul tehnologiei Slow Motion View cadrele capturate cu încetinitorul, pentru a putea observa mai bine mişcările foarte rapide care au fost fotografiate şi care nu sunt vizibile cu ochiul liber.

EX-F1 poate fi conectat la televizorul Full HD prin intermediul portului HDMI cu care este dotat aparatul foto.

To Top