Stiri

Cele mai noi informații despre Google Pixel 6

Google Pixel 6
Google Pixel 6

Cel mai recent eveniment Google IO 2021 nu a oferit nicio informație despre viitorul telefon Google Pixel 6, însă a prezentat ceva și mai interesant și anume sistemul de operare Android 12.

Google Pixel 6 va fi probabil primul telefon care va rula sistemul de operare Android 12 și va beneficia de cele mai recente tehnologii. Conform randărilor și scurgerilor de informații apărută până în prezent, telefonul are un design deosebit, radical chiar. Data lansării este așteptată în octombrie, dar se poate muta cu ușurință în noiembrie 2021 dacă problemele de producție se vor menține sau se vor agrava.

Speculațiile merg mai departe, iar unele websiteuri, precum gsmarena.com, publică chiar o serie de specificații clare. Telefonul ar trebui să măsoare 163,9 x 75,8 x 8,9 mm și să ofere un ecran AMOLED curbat de 6,67 inchi. Memoria RAM ar putea urca până la 12GB pentru versiunea de top, în timp ce spațiul de stocare va fi de 128GB, respectiv 256GB.

Despre Google Pixel 6 se mai spune că va avea difuzoare stereo, însă acest lucru este normal pentru un telefon high-end.

To Top