Stiri

CES 2017: QNAP dezvăluie seria Thunderbolt 3 NAS, alături de soluțiile pentru IoT și transmisiuni live 4K

QNAP la CES2017
QNAP la CES2017

Cu prilejul expoziției CES 2017 din Las Vegas, QNAP dezvăluie inovațiile din domeniul stocării datelor în rețea, inclusiv soluțiile de vârf Thunderbolt 3 NAS, tehnologia revoluționară Thunderbolt-to-Ethernet (T2E) Converter, aplicațiile Internet of Things (Internetul Tuturor Lucrurilor), soluțiile de live-streaming/broadcasting și cele mai noi dispozitive de stocare ce combină NAS-urile și discurile optice. Toate acestea demonstrează dorința companiei QNAP de a doborî barierele, adresându-se la CES deopotrivă consumatorilor individuali, companiilor mici și mijlocii și corporațiilor.

Thunderbolt NAS, soluția râvnită de profesioniștii din domeniul video

QNAP și-a perfecționat renumita serie Thunderbolt NAS, integrând cea mai nouă tehnologie Thunderbolt. Având viteze de transfer mai mari decât generația anterioară, Thunderbolt 3 NAS este cel mai bun companion pentru noile MacBook Pro, oferindu-le facilități convingătoare, stocare și fiabilitate profesioniștilor creativi și entuziaștilor care vor să își îmbunătățească fluxul în editarea 4K sau 3D.

QNAP la CES2017

QNAP la CES2017

Tehnologia inovatoare T2E Converter (disponibilă în sistemul QTS 4.3) leagă rețelele Thunderbolt™ și Ethernet, transformând serverul Thunderbolt NAS într-un adaptor nativ Thunderbolt-to-Ethernet pentru multiple scenarii de lucru.

Depășește barierele afacerilor tradiționale cu QIoT

Urmând lansării containerelor QIoT pentru construirea unei platforme cloud private IoT, suita QioT le furnizează dezvoltatorilor module practice suplimentare pentru adoptarea facilă, dezvoltarea accelerată și lansarea de servicii.

Ediția CES 2017 prilejuiește lansarea serverului QBoat (QTS IoT Server bazat pe Intel AnyWAN SoC GRX750), care ajută la conectarea și administrarea dispozitivelor IoT și a aplicațiilor pentru a oferi o soluție practică numeroaselor cereri industriale, potențiale, de IoT. Vizitatorii vor putea descoperi QNAP IFTTT Agent pentru a experimenta serviciul de automatizare web cu QNAP NAS.

QNAP expune și noul server NAS TGX-150 cu un sertar de 2.5″, bazat pe Intel AnyWAN SoC GRX750, ce integrează un gateway cu punct de acces wireless.

Platformă pentru transmisiuni 4K live

Transmisiunile în direct permit interațiunea în timp real cu audiența și sporesc implicarea acesteia, furnizând un potențial important în afacerile multilaterale și în aplicațiile lifestyle. QNAP oferă platforma exclusivă de broadcasting DJ2 Live, bazată pe cloud privat, care suportă transmisiuni video 4k în direct, stocând toate materialele video în spațiul privat și sigur de pe serverul QNAP NAS. Sistemul permite de asemenea, streaming-ul către servicii video precum YouTube™ și Facebook®.

Cu prilejul CES 2017, QNAP va face demonstrații ale platformei DJ2 Live folosind ochelari inteligenți compatibili pentru vizitatorii care vor dori să experimenteze aplicațiile mobile de live streaming.

NAS compatibil cu unitățile optice

Dispozitivul TVS-882BR dispune de un sertar de 5.25″ pentru instalarea unei unități optice, oferind o metodă suplimentară de a transfera conținutul de pe discurile optice pe NAS, pentru un acces mai convenabil și pentru partajarea în rețea.

QNAP TS-1685

QNAP TS-1685

Prin instalarea unui inscriptor de discuri optice, utilizatorii vor putea copia datele de pe NAS pe disc – pentru un nivel suplimentar de protecție pentru datele importante. Printre unitățile acceptate se numără inscriptoarele de discuri Blu-ray și compatibile BDXL.

Noua soluție de monitorizare video QVR Pro

QVR Pro integrează sistemul profesional de monitorizare video QVR în sistemul de operare QTS. Utilizatorii își vor putea aloca pe NAS un spațiu dedicat și independent pentru stocarea conținutului video rezultat din monitorizare, beneficiind de avantajele QTS privind scalabilitatea și flexibilitatea stocării. Printre îmbunătățirile aduse se numără: performanța superioară în redarea și exportul video, managementul coerent al dispozitivelor de pe diverite platforme, adăugarea în lot și editarea camerelor, administrarea avansată a evenimentelor și multe altele.

Super NAS de mare capacitate cu 16 sertare și procesor Xeon D pentru medii virtuale
Bazat pe un procesor Intel Xeon D, puternicul server din clasa enterprise TS-1685 (vezi detalii) are 12 sertare de 3.5″ pentru stocare și 4 sertare de 2.5″ pentru SSD-uri.

Cele șase sloturi M.2 și tehnologia QNAP Qtier oferă SSD caching pentru accelerare non-stop, făcând din TS-1685 soluția ideală pentru crearea de medii virtuale cu ajutorul Virtualization Station, Container Station și hypervizori terți. Cele trei sloturi PCIe le oferă utilizatorilor flexibilitate totală în satisfacerea cerințelor aplicațiilor intensive prin instalarea de adaptoare de rețea 10/40 GbE, plăci video, PCIe NVMe SSD și carduri USB 3.1.

To Top