Stiri

CES 2019: ASUS Republic of Gamers retehnologizează gamingul

ASUS ROG Mothership GZ700
ASUS ROG Mothership GZ700

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat cele mai noi modele ce se adaugă arsenalului ROG al celor mai bune periferice de gaming din lume, incluzând noul și ultraversatilul, ROG Mothership (GZ700), un laptop de gaming detașabil, FullHD de 17.3 inci, echipat cu procesor Intel Core i9 supratactat și grafică NVIDIA GeForce RTX 2080; ROG Zephyrus S (GX701), cel mai subțire laptop de gaming din lume cu procesor Intel Core din generația a opta și grafică NVIDIA GeForce RTX 2080 cu design Max-Q; ROG Rapture GT-AC2900, primul router ce a fost optimizat pentru recomandările programului NVIDIA GeForce NOW; ROG Strix XG438Q, cel mai mare și cel mai rapid monitor de gaming 4K 120Hz FreeSync 2 HDR; ROG Strix GeForce RTX 2060, o placă grafică mainstream și acceleratorul grafic ROG Matrix GeForce RTX 2080 Ti cu răcire Infinity Loop.

ROG a fost creat pentru a valorifica designul și inovațiile de top și pentru a oferi gamerilor de pretutindeni cele mai bune echipamente de jocuri,” a spus Vivian Lien, Șeful Global Marketing pentru Gaming și Chief Marketing Officer în cadrul ASUS North America. “ La acestă ediție CES 2019, am lansat noile ROG Mothership și ROG Zephyrus S pentru a exemplifica superioritatea ROG în ceea ce privește designul, performanța și formele compacte. De asemenea, am adus cele mai recente desktop-uri, plăci de bază, monitoare, routere, acceleratoare grafice, periferice și carcase concepute pentru a oferi experiențe cu adevărat unice, adaptate în mod special pentru jucători.

Alte produse expuse în ROG Media Showroom includ o gamă de laptop-uri reînnoite – Zephyrus S (GX531GX/GW/GV), SCAR II, Hero II și G703GX – ce sunt echipate acum cu plăcile grafice din seria NVIDIA GeForce 201. ROG Huracan G21CX a fost actualizat cu un nou procesor și un nou accelerator video pentru a-i îmbunătăți performanța și pentru a surclasa competiția.

Cele mai noi plăci de bază ROG – includ ROG Dominus Extreme, ROG Zenith Extreme Alpha, ROG Rampage VI Extreme Omega și ROG Maximus XI Formula, câștigătoare a premiului CES 2019 Innovation – vor fi prezentate în zona demo alături de noul sistem de răcire pentru procesor ROG Strix 120/240 AIO CPU și carcasa de gaming ROG Strix Helios în ediție specială.

Un set complet de periferice și accesorii pentru profesioniști vor fi, de asemenea, expuse, incluzând tastatura mecanică ROG Strix CTRL, mouseul de gaming ROG Strix Carry, tastele ROG Gaming Keycap Set, scaunul de gaming ROG Chariot și rucsacul ROG Ranger BP3703.

ASUS ROG Zephyrus S GX701

ASUS ROG Zephyrus S GX701

Scăpați de restricții și jucați-vă oriunde
ROG este entuziasmat de laptopurile compacte de gaming ROG Mothership (GZ700) și ROG Zephyrus S (GX701) ce au împins mai departe limitele de versatilitate și performanță. ROG a redefinit categoria de laptopuri desktop replacement cu ROG Mothership, trecând de la un design care în mod tradițional se așează orizontal pe un suport, la unul care stă vertical pentru a absorbi mai mult aer în sistemul său de răcire avansat.

ROG utilizează această formă verticală pentru a reconcepe sistemul de ventilare și pentru a menține temperaturile interne la un nivel inferior pentru mai mult timp, furnizând o mai bună performanță. Tastatura sa se detașează și se pliază pentru a se potrivi diverselor scenarii, oferind jucătorilor libertatea de găsi poziția perfectă, iar designul inovator lasă suficient spațiu pentru a monta toate difuzoarele sub ecran. ROG Mothership este integrat într-o carcasă prelucrată cu atenție dintr-un bloc de aluminiu cu ajutorul mașinilor CNC, proces care implică 114 etape de lucru și peste 20 de ore de frezare de precizie. Acesta dispune de un ecran uimitor Full HD G-Sync cu 144Hz rată de refresh și 3ms GTG timp de răspuns și este susținut de cea mai nouă grafică NVIDIA GeForce RTX 2080 și de procesoarele Intel Core i9.

ROG Mothership este echipat cu Hyperdrive Extreme, ce utilizează tehnologie exclusivă ASUS pentru a combina până la trei SSD-uri NVMe PCIe 3.0 x4, furnizând cel mai rapid RAID 0 din lume integrat într-un laptop, pentru accesul ultrarapid al datelor. ROG a prezentat, de asemenea, noul Zephyrus S (GX701), cel mai compact laptop de gaming de 17 inci cu o grosime de numai 18.7mm și singurul laptop de gaming de pe piață cu NVIDIA GeForce RTX 2080 cu design Max-Q. Aceasta este o realizare incredibilă considerând că Zephyrus S (GX701) împachetează un procesor Intel Core din generația a opta, patru sloturi DDR cu până la 24GB memorie RAM și un SSD PCIe de 1TB. Zephyrus S (GX701) vine cu o rată de refresh ultrarapidă de 144Hz și 3ms GTG timp de răspuns pentru a asigura imagini clare în timpul acțiunilor rapide.

ASUS ZenBook S13 (UX392)

ASUS ZenBook S13 (UX392)

ASUS ROG Mothership GZ700

ASUS ROG Mothership GZ700

Ecranul nu este numai perfect pentru rularea jocurilor, ci și pentru creatorii de conținut vizual, unde acuratețea culorilor este critică. Acesta este reglat cu atenție din fabrică pentru a asigura faptul că fiecare exemplar întrunește cerințele strigente de culoare Pantone Validated pentru acuratețe și uniformitate.

Tehnologia ProArt TruColor garantează acuratețea culorilor, mai bună decât în cazul multor monitoare desktop. Toată această putere extremă este răcită cu sistemul exclusiv ASUS Active Aerodynamic System (AAS), ce crește spațiul pentru fluxul de aer cu 20%, reduce temperaturile cu 20% și îmbunătățește fluxul de aer din sistem cu 32%. AAS vine cu tehnologie AeroAccelerator, un ventilator special ce crește viteza fluxului de aer și eficiența. Acest lucru este posibil datorită unui material polimeric cu cristal-lichid care permite acomodarea a 83 de pale separate în același spațiu unde ventilatoarele obișnuite aveau numai 53 de pale. Zephyrus S (GX701) este livrat împreună cu ROG Zephyrus External Camera (GC21), prima cameră externă Full HD pe USB ce poate înregistra fluid clipuri la rezoluția 1080p cu 60 de cadre pe secundă și ocupă foarte puțin spațiu atunci când este pliată datorită designului subțire de 17 mm.

Jucați mai intens, pe un spațiu mai larg și o grafică mai bună
Pentru a îmbunătăți experiențele vizuale ale utilizatorilor și pentru a le da un avantaj în jocurile lor, ROG a dezvăluit monitorul de gaming ROG Strix XG438Q și plăcile grafice ROG Strix GeForce RTX 2060 și ROG Matrix GeForce RTX 2080 Ti. ROG Strix XG438Q este un monitor de gaming de 43 de inci, cu rezoluție UHD (3840×2160), rată de refresh ultrarapidă de 120Hz și tehnologie FreeSync 2 HDR ce elimină orice probleme cu ruperea cadrelor și imaginile neclare, oferind o experiență vizuală optimizată pentru un mediu de joc incredibil.

ROG Strix GeForce RTX 2060 este prima placă grafică mainstream cu generarea de reflexii luminoase, ce adoptă toate funcțiile premium de la ROG Strix GeForce RTX 2070, incluzând ventilatoarele cu pale Wing și procesul de fabricație automată Auto-Extreme. Pentru cei care doresc să încerce noua tehnologie ray-tracing pentru crearea reflexiilor, ROG Strix GeForce RTX 2060 oferă o valoare excelentă.

ASUS ROG Strix GeForce RTX 2060

ASUS ROG Strix GeForce RTX 2060

Republic of Gamers întâmpină cu plăcere noul model ce se adaugă prestigioasei linii Matrix: ROG Matrix GeForce RTX 2080 Ti. Numele Matrix este rezervat pentru produsele excepționale ce fac un pas înainte, trecând dincolo de așteptările ce privesc performanța și inovația. Noua ROG Matrix GeForce RTX 2080 Ti este cea mai recentă placă video ce a câștigat această moștenire prin introducerea sistemului de răcire unic cu buclă închisă. Având pompa, tubulatura și radiatorul integrate sub carcasă, Matrix este mai rece și mai silențioasă decât orice placă răcită cu aer, ocupând același spațiu. Fiecare placă a fost integrată și reglată pentru a oferi cea mai bună experiență Turing din primul moment în care a fost scoasă din cutie, făcând din Matrix cea mai avansată placă grafică pentru carcasele de mici dimensiuni și sistemele răcite cu aer.

Mai multă putere pentru utilizatori
ROG a făcut demonstrații cu cele mai recente plăci de bază în cadrul Media Showroom, incluzând ROG Zenith Extreme Alpha, ROG Rampage Extreme Omega, ROG Dominus Extreme și modelul câștigător al CES 2019 Innovation Award – ROG Maximus XI Formula. Alpha și Omega dispun de alimentare cu 16 faze, ce sunt strategic împerecheate pentru a livra rapid necesarul de energie pentru procesoarele AMD Threadripper și seriile multiple-core Intel Core X.

ROG Dominus Extreme este conceput pentru a depăși cerințele stringente de alimentare ale platformelor cu număr mare de nuclee, furnizând puterea de calcul necesară pentru entuziaști sau profesioniștii din domeniul creației, cât și pentru a împinge limitele performanței PC-ului fără constrângeri bugetare sau impuse de desktopul tradițional. Colaborarea ROG cu Phanteks și In-Win demonstrează potențialul nelimitat al modelului ROG Dominus Extreme prin construcția unui sistem personalizat. Având în vedere forma unică a lui Dominus, ROG colaborează, de asemenea, cu parteneri de ecosistem, cum ar fi producătorii de carcase și de blocuri de răcire de apă, pentru a asigura o gamă de componente compatibile.

ROG Maximus XI Formula, câștigător al premiului CES 2019 Innovation, expune designul elegant, rafinat și funcțional care a devenit iconic în seria de placi de bază Maximus. Cu un bloc de răcire CrossChill EK III integrat, un software inteligent pentru overclocking și o finisare lustruită, cea mai recentă generație Formula este creată pentru scoate în evidență platformele de prezentare.

Pentru a asigura o temperatură optimă a procesorului, ROG a lansat un nou cooler ROG Strix AIO, o rudă a modelului ROG Ryuo. Acesta dispune de radiatoare de 120 și 240 mm și este proiectat pentru platformele de jocuri compacte și cele mijlocii. Sistemele de răcire ROG Strix AIO păstrează toate elementele esențiale găsite pe ROG Ryuo și dispun de o siglă ROG iluminată, cu suport pentru sincronizarea Aura, fiind o parte vitală a oricărui sistem de jocuri.

ROG a creat un sistem conceptual, care utilizează o versiune specială a carcasei de gaming mid-tower ROG Strix Helios, pentru a arăta câteva noi modele ROG, ce ridică ștacheta pentru controlul sistemelor și al construcțiilor DIY. Ediția specială a carcasei ROG Strix Helios beneficiază de un panou OLED integrat pentru a afișa statisticile în timp real pentru întregul sistem, incluzând temperaturile pentru placa de bază, viteza ventilatoarelor și multe altele, arătând cum plăcile de bază ROG pot comunica cu alte componente prin noua interfață ASUS Node, un nou conector inovator ce poate monitoriza și controla dispozitivele atașate. Cealaltă caracteristică principală, demonstrată în sistemul concept, este noua interfață Armory Crate, gândită ca un centru de comandă care integrează aplicații cheie, cum ar fi Aura Sync și Armory II, într-o singură locație pentru o experiență mai bună a utilizatorului.

Conexiuni optimizate la rețea pentru streamingul jocurilor AAA
Noul router Wi-Fi gigabit ROG Rapture GT-AC2900 dual-band este unul dintre primele routere din lume optimizat pentru recomandările programului NVIDIA GeForce NOW. GeForce NOW a recomandat ca routerele să fie supuse unor teste riguroase pentru a se asigura că acestea oferă cea mai bună calitate și cea mai mică latență posibilă pentru jocurile în cloud. GeForce NOW este un serviciu de jocuri în cloud, care transformă sistemul tău slab sau incompatibil într-o platformă de gaming puternică și te conectează la magazinele populare de jocuri PC, cum ar fi Steam și Uplay. ROG Rapture GT-AC2900 este livrat cu iluminare RGB, oferind un plus pentru ambianța centrelor de gaming, precum și accelerarea pe trei niveluri, ce prioritizează traficul jocurilor de pe dispozitiv către server.

Accesorii și periferice pentru stil și gaming superior
ROG se mândrește cu inovarea celor mai bune echipamente pentru gaming, indiferent dacă dezvoltă hardware, sisteme de răcire pentru a rula fluid jocurile sau proiectează periferice pentru a se potrivi cu conținutul jocului. Fiecare detaliu contează pentru gameri, inclusiv locația și dimensiunea butoanelor tastaturii, sensibilitatea și tactilitatea mouseului, precum și stilul și mesajele care pot fi comunicate prin accesorii. ROG a luat în considerare aceste detalii și puncte specifice atunci când a proiectat cea mai recentă gamă de periferice și accesorii, inclusiv tastatura mecanică ROG Strix CTRL, setul ROG Gaming Keycap, mouseul ROG Strix Carry wireless, scaunul de jocuri ROG Chariot și rucsacul ROG Ranger BP3703.

Tastatura mecanică ROG Strix CTRL este echipată cu renumitele comutatoare germane Cherry MX RGB, pentru a le oferi jucătorilor o senzație tactilă fermă și solidă precum și o tastă Ctrl extinsă pentru a se bucura de jocurile „first-person shooter” (FPS). Pe lângă designul ROG premium și compatibilitatea Aura-sync pentru sincronizarea iluminatului LED, ROG a adăugat o nouă tastă Stealth, care le permite jucătorilor să ascundă instantaneu toate aplicațiile și să oprească imediat orice sunet, plus o scurtătură pentru comutarea rapidă între funcții și intrările media. Tastatura vine cu patru taste suplimentare WASD pentru personalizare, precum și un instrument pentru îndepărtarea ușoară a capacelor de taste.

Pentru a oferi jucătorilor posibilitatea de a-și îmbunătăți tastaturile mecanice, ROG a introdus de asemenea setul de taste ROG Gaming Keycap, compus din șapte taste texturate FPS și MOBA, precum și un capac de tastă metalic roșu-ROG. Capacele de tastă sunt compatibile cu comutatoarele mecanice Cherry MX, iar setul include un instrument pentru scoaterea capacelor și instalarea lor.

Pentru gamerii în mișcare, ROG a creat ROG Strix Carry, un mouse wireless de gaming, ce poate funcționa peste 300 de ore cu o singură pereche de baterii standard de tip AA și dispune de un senzor optic de gaming PMX3330 cu DPI ajustabil până la 7200 pentru o precizie excelentă. Se poate conecta la orice laptop sau PC prin frecvența radio de 2.4GHz (RF) pentru o rată de eșantionare de 1000Hz / 1ms sau prin Bluetooth.

Combinația potrivită de confort, ergonomie și funcționalitate este esențială atunci când se alege un scaun de gaming, astfel că ROG a creat scaunele de înaltă calitate ROG Chariot și ROG Chariot Core construite din material PU ușor de curățat, spumă elastică și un cadru de oțel pentru a rezista vărsărilor accidentale de apă, zgârieturilor și temperaturilor ridicate.

Spuma cu memorie a fost adăugată la tetiera superioară și în zona lombară inferioră pentru a îmbunătăți confortul și poziția, precum și pentru a reduce stresul și durerea de spate. O funcție de iluminat LED pentru o estetică rafinată este, de asemenea, disponibilă pe ROG Chariot.

Pentru jucătorii care au nevoie de un nou mod de a-și arăta suportul pentru ROG și de a ieși din mulțime, ROG a lansat rucsacul de gaming ROG Ranger BP3703, care vine cu LED-uri adresabile pentru diverse efecte luminoase RGB. Rucsacul de gaming ROG Ranger BP3703 are senzori externi pentru a detecta condițiile de iluminare și pentru a regla luminozitatea, în consecință, utilizatorii pot folosi controlerul încorporat pe curea pentru a regla efectele și setările luminoase. Pe lângă acesta, va exista și o altă versiune de rucsac, fără caracteristicile LED denumită ROG Ranger BP3703 Core.

Pentru un stil cu adevărat unic, noua serie ROG PNK LTD reimaginează mouse-ul de jocuri ROG Gladius II Origin, tastatura pentru jocuri ROG Strix Flare, căștile ROG Strix Fusion 300 și mouse padul ROG Sheath în teme uimitoare, de culoare roz, oferind mai multe opțiuni pentru jucătorii, de a-și crea sistemul pe care și-l doresc.

To Top