Stiri

CES 2020: QNAP oferă soluții ce folosesc Inteligența Artificială

QNAP TS-251D
QNAP TS-251D

Soluțiile inteligente pentru comerț au ajuns la un nivel demn de filmele science-fiction ale anilor 1990. Sistemele de recunoaștere facială au un grad înalt de precizie, iar gradul de control al activității comerciale permite o ajustare mai bună a ofertei.

QNAP a lansat la CES 2020 o gamă largă de produse și soluții inteligente pentru comerț și birouri, inclusiv QVR Pro Surveillance, QVR Face Smart Facial Recognition și QVR Retail Pro Intelligent Customer Traffic Analytics Platform pentru a ajuta comercianții să înceapă transformarea digitală; precum și KoiMeeter Smart Video Conference Solution, ce integrează AI pentru a construi pentru companii un sistem economic de video-conferințe wireless de înaltă calitate. Mai mult, QNAP furnizează soluții de rețea de ultimă oră pentru a ajuta la accelerarea implementării infrastructurii și centralizarea gestionării cloud, în comerțul inteligent și birourile inteligente.

Soluții pentru comerț inteligent

În era AI, experiența clienților este esențială în retail. QNAP a înțeles rapid această tendință IT importantă prin realizarea de soluții inteligente de comerț, de la magazine până la recunoașterea clienților. QVR Pro poate fi implementată pentru supravegherea la scară largă în magazine. În cazul furturilor sau al unor activități suspecte, funcția QVR Pro Motion Search poate finaliza căutările de identificare facială a suspecților în termen de 10 minute, într-un videoclip de 12 ore, pentru a îmbunătăți eficient securitatea. QVR Pro integrează, de asemenea, un sistem de transmisie SIP pentru a livra informații, inclusiv reclame promoționale, anunțuri și pentru a trimite alerte de urgență în magazin.

Între timp, QVR Face poate configura fețele persoanelor VIP, chipurile neînregistrate, listele negre și poate construi sisteme inteligente de acces la uși pentru a gestiona prezența personalului. Mai mult, QVR Face integrează recunoașterea facială în semnalizarea digitală inteligentă CAYIN, care poate oferi informații de promovare personalizate și poate aduce mai multe oportunități de afaceri magazinelor de retail.

QVR Retail Pro integrează statistici de flux, analize despre magazin și date de hartă termică pentru a optimiza strategia de vânzare și performanța expunerii produselor în magazin.

Soluții pentru birourile inteligente

Soluția inteligentă QNAP pentru video-conferințe, KoiMeeter, dispune de funcția de prezentare wireless pentru a partaja ecranele fără proiectoare wireless suplimentare. Utilizând un difuzor Jabra, care acceptă funcții de anulare a zgomotului și o cameră de 180 de grade utilizatorii vor beneficia de o comunicare mai clară în timpul discuțiilor. KoiMeeter oferă și transcrierea audio AI și traducerea în timp real* pentru a ajuta la ruperea barierelor lingvistice în cadrul întâlnirilor internaționale. Atunci când găzduiesc video-conferințe cu mai multe părți, companiile pot regla lățimea de bandă a rețelei cu QNAP QuWAN, care implementează Quality of Service (QoS) pentru a oferi un mediu de întâlnire fără obstacole.

KoiMeeter integrează, de asemenea, sistemul de conferințe video Avaya și Polycom (Transcrierea audio AI, traducerea în timp real și funcțiile Polycom vor fi disponibile în primul trimestru al anului 2020) și va integra pe viitor mai multe soluții de întâlnire în cloud, construind medii de conferințe video flexibile pentru companii.

Soluții de infrastructură pentru o rețea inteligentă

Pentru a implementa o infrastructură de rețea fiabilă și sigură pentru comerț inteligent și birourile inteligente, QNAP oferă o soluție de rețea integrată, software și hardware.

Seria de switch-uri inteligente Guardian cu PoE este conformă cu cel mai recent standard IEEE 802.3bt PoE++ și suportă o încărcare de până la 370 de wați prin PoE. Integrând funcțiile de management Layer 2 cu aplicații QTS și VM încorporate, Guardian îndeplinește toate solicitările voastre, pentru supraveghere IP, securitatea rețea, extinderea stocării și gestionare AP wireless în rețeaua periferică. Noul model QGD-1602P oferă, de asemenea, porturi de fibră 10G SFP + pentru a satisface solicitările rețelelor de mare viteză și cerințele de transmisie pe distanțe lungi.

QuCPE Edge Computing Server este o soluție integrată de virtualizare a rețelei pentru companiile care utilizează procesoare Intel Xeon sau AMD, de înaltă performanță, cu memorie RAM de până la 32GB (memorie maximă de până la 256 GB RAM).

Seria QuCPE este echipată cu multiple porturi fizice RJ45 de 1GbE sau 10GbE SFP + și acceptă extinderea rețelei până la 25 Gb. Adoptând kitul de dezvoltare Intel Data Plane (DPDK) și tehnologia de accelerare hardware Smart NIC Single Root I/O Virtualization (SR-IOV), seria QuCPE oferă o lățime mare de bandă și performanțele de calcul necesare pentru rularea QNE, VNF și a implementării în cloud. Seria QuCPE este o soluție ideală pentru diverse aplicații de rețea pentru a înlocui dispozitivele de rețea tradiționale, costisitoare și complicate.

QNE este o soluție de virtualizare a rețelei axată pe cloud, cuplată cu dispozitive de calcul, care oferă funcții bogate de rețea virtuală (VNF) pentru servicii cu valoare adăugată. Combinând rețelele, calculul, serviciile de aplicații și managementul cloud, QNE îndeplinește cerințele de implementare a infrastructurii rețelei de afaceri. QuWAN este o soluție QNAP SD-WAN care oferă optimizare WAN și transmisie stabilă de rețea pentru transformarea digitală a colecțiilor mari de date.

La CES 2020 au fost prezentate și seriile de switch-uri cu management QSW-M408 și QSW-M1208 L2 10G pentru implementarea rețelei 10G și a unui management eficient.

Mai multe informații despre noile produse NAS de la QNAP

  • TS-251D: Server NAS pentru acasă, cu două sertare, procesor Intel Celeron dual-core 2,0 GHz, 2GB sau 4GB de memorie RAM. Acesta oferă ieșirea 4K HDMI pentru a furniza o varietate de divertisment multimedia. Extensia PCIe suportă caching SSD și conectivitate 10GbE/5GbE/2,5GbE.
  • TS-230: Server NAS entry-level, cu două sertare, ce dispune de procesor Realtek RTD1296 ARM Cortex-A53 quad-core la 1,4 GHz cu 2GB disponibili. Serverul NAS susține divertismentul complet pentru acasă, cu streaming multimedia flexibil și acceptă protecția snapshot și capacități complete de protecție a fișierelor și datelor.
  • VS-8348: Seria VioStor NVR beneficiază de procesor Intel Core i5-8400T cu șase nuclee și aplicații QVR Pro pentru cerințele de supraveghere ale companiilor mici și mijlocii.
To Top