Stiri

CES 2021 va fi un eveniment complet digital

CES 2021 nu va mai fi un eveniment cu participare fizică
CES 2021 nu va mai fi un eveniment cu participare fizică

CES, care este unul dintre cele mai mari evenimente din lume în domeniul tehnologiei, va fi complet virtual anul viitor, din cauza îngrijorărilor care persistă în privința pandemiei de coronavirus. Consumer Technology Association, care organizează Consumer Electronic Show, a anunțat schimbarea marți, după ce în trecut a susținut că CES 2021 va continua să fie un eveniment cu participare fizică, dar cu experiențe adiționale virtuale și digitale.

Președintele și CEO-ul CTA, Gary Shapiro, a explicat că nu va fi posibilă adunarea în siguranță a zeci de mii de oameni în cadrul spațiului expozițional de la Las Vegas, la începutul lunii ianuarie a anului viitor. CES 2021, care va avea loc în intervalul 6-9 ianuarie, va deveni o „experiență digitală completă, care va conecta expozanți, clienți, lideri de opinie și media din întreaga lume”, potrivit CTA. În mod tradițional, masivul eveniment care marchează lumea tehnologiei la fiecare început de an este găzduit de Las Vegas și oferă o avanpremieră a produselor, trendurilor și inovațiilor care vor domina anul respectiv în tehnologie. Potrivit CTA, de la CES 2021 nu vor lipsi discursurile fundamentale, prezentările de produse sau oportunitățile de interacțiune a participanților.

Shapiro a precizat că aceeași tehnologie care acum ne permite să lucrăm, să învățăm și să rămânem conectați va ajuta și la re-imaginarea CES 2021 și la menținerea coeziunii comunității din tehnologie și poate ajuta chiar și la descoperirea unui public nou cu care expozanții pot interacționa.

Potrivit aceluiași comunicat CTA, există planuri de revenire la evenimentul tradițional de la Las Vegas pentru ediția CES 2022.

To Top