Stiri

CES 2022: ROG face teasing unei tablete de gaming

Tabletă de gaming de la ROG
Tabletă de gaming de la ROG

Noul an va începe cu tradiționalul eveniment de tehnologie din Las Vegas, tradiția fiind perturbată de pandemie. CES 2022 va avea un format hibrid, unele brand-uri retrăgându-se pe ultima sută de metri de la întâlnirile face-to-face. Companii precum Panasonic, IBM, Mercedes-Benz, BMW, AMD, OnePlus, T-Mobile, Microsoft, Google, Meta și Intel au ales fie să se retragă, fie să își mute în online evenimentele programate.

Republic of Gamers, brandul de gaming ASUS, va desfășura un eveniment online pe 4 ianuarie 2022, de la ora 9 PM, ora locală a României. Event-ul este intitulat The Rise of Gamers (For Those Who Dare) și va putea fi urmărit pe acest link de YouTube.

Într-un teaser de pe Instagram, ROG anunță că va lansa o tabletă de gaming, mai exact, cea mai puternică tabletă de gaming, potrivit postului din social media. ROG are un portofoliul numeros de laptopuri de gaming, dar și un telefon dedicat jocurilor mobile – gama ROG Phone. Pe 4 ianuarie vom cunoaște așadar și o tabletă.

Pentru moment, tableta se numește ROG Flow, ceea ce înseamnă că va extinde gama în care a fost lansat ROG Flow X13, laptopul compact ce vine cu o interfață proprietară prin care se conectează XG Mobile, dock-ul cu placă video externă RTX 3080. După cum se distinge din imagine, această interfață ar fi prezentă și aici.

Tableta are audio jack, port USB standard și unul USB-C. Butonul On/Off e pe muchie alături de volum. Nu se distinge dacă are 2 sloturi de card (SIM sau MicroSD) sau sunt doar niște guri de ventilație. E posibil să aibă răcire activă judecând după lamele radiatoarelor de pe muchia cu logo Republic of Gamers. Pe aproape jumătate din spate se distinge un stand pliabil, tipic carcaselor de tablete.

To Top