Stiri

Chinezii de la OPPO lansează telefoanele 5G Find X2 Pro

OPPO Find X2
OPPO Find X2

OPPO a lansat recent o serie de telefoane 5G, pregătite pentru noile standarde de telecomunicații. Standardul 5G se lasă așteptat în Europa din cauza discuțiilor privind furnizorii de echipamente de bază, în special relee de comunicații pentru operatorii mobili. Statele Unite ale Americii au avut o serie de obiecții privind echipamentele Huawei pe care le considera nesigure în sensul că acestea erau proiectate să permită supravegherea și sustragerea conținutului informațiilor tranzitate. Drept urmare, licitațiile pentru 5G se lasă așteptate pentru a da timp altor producători să vină cu propriile echipamente 5G.

Senzor Sony IMX689

Find X2 Pro are un senzor Sony IMX689, unul dintre cele mai bune pe care le putem găsi pe telefoanelor mobile. Noul Find X2 Pro este echipat cu o cameră triplă ce combină lentile wide-angle de 48 MP, lentile ultra-wide-angle de 48MP și lentile telephoto de 13MP, oferind totodată un zoom hibrid 10x.

Find X2 Pro nu doar că suportă filmări video 4K de 60 fps, ci suportă și înregistrarea video Live HDR. Prin integrarea înregistrării video pe 10 biți, expunerea graduală a pixelilor în timp real și calibrarea culorilor pentru conținutul video, Find X2 Pro poate ajusta nivelul luminilor și umbrelor în scenele cu iluminare din spate, oferind astfel un efect video mai texturat.

De asemenea, seria Find X2 suportă funcțiile de îmbunătățire video Motion Clear și HDR. Funcția Motion Clear poate crește viteza de redare a cadrelor videoclipurilor online și a transmisiunilor sportive, cu viteze ale cadrelor cuprinse între 30 și 60 fps sau chiar 120 fps. Astfel, redarea clipurilor video este impecabilă, reducând la minimum bruiajele și neclarităților imaginilor.

Ecran QHD+ AMOLED

Smartphone-ul integrează un ecran QHD+ AMOLED la 120Hz și o platformă Snapdragon 865. Mai mult, rezoluția de 3168×1440 pixeli, densitatea 513 ppi, reflexia scăzută și luminozitatea maximă a ecranului, de până la 1200 niți oferă imagini de calitate. Find X2 Pro este unul dintre primele telefoane care redă imagini RAW de 12 biți.

5G pentru toată lumea

În era 5G, pe măsură ce rețele devin din ce în ce mai performante, utilizatorii consumă tot mai mult conținut și au cerințe din ce în ce mai mari în ceea ce privește calitatea acestuia. Modelele seriei Find X2 suportă modul dual 5G SA/NSA. Ambele smartphone-uri utilizează un grup de antene dispuse la 360 de grade pentru a se asigura că semnalul telefonului mobil se află în permanență în stare optimă. Pentru a naviga eficient în rețelele complexe precum 4G, 5G sau WiFi, seria Find X2 integrează tehnologia OPPO Smart 5G. Aceasta suportă tehnologiile 5G + 4G dual-receiver, dual-card și dual-stanby, iar dispozitivele sunt capabile să comute imediat între rețele în funcție de condițiile acestora.

Tehnologia de încărcare super-rapidă

În ceea ce privește durata de viață a bateriei, Find X2 și Find X2 Pro dispun de baterii de 4200 mAh, respectiv 4260 mAh. Ambele sunt echipate cu tehnologia SuperVOOC 2.0, cu alimentare la 65W, aceasta fiind cea mai rapidă și cea mai sigură tehnologie de încărcare din industria telefoanelor mobile. Datorită tehnologiei SuperVOOC 2.0, Find X2 Pro se poate încărca complet în numai 38 de minute.

Cine este OPPO?

OPPO (Guangdong OPPO Mobile Telecommunications Corp) este o companiei chinezească de telecomunicații cu sediul Dongguan, Guangdong, China. Astăzi, OPPO oferă clienților un portofoliu larg de dispozitive inteligente, în frunte cu seriile Find și R, sistemul de operare ColorOS precum și serviciile de rețea cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO este prezent în peste 40 de țări și regiuni, având 6 institute de cercetare, 4 centre R&D la nivel global și un centru internațional de design la Londra. OPPO are peste 40.000 de angajați la nivel global, cei mia mulți fiind în China.

To Top