Stiri

Cisco ISR 819 – un router pentru companii

Cisco a anunţat cea mai recentă componentă a portofoliului său pentru infrastructura de routing: routerul cu servicii integrate Cisco ISR 819 cu funcţionalitate de gateway de tip maşină-către-maşină (M2M).
Cisco ISR 819 serveşte ca o platformă unică, integrată, care extinde serviciile de reţea wireless WAN 3G/4G către echipamente mici, în medii dificile, aflate la distanţă de sediul companiei. Cisco estimează că tehnologii precum ISR 819 vor ajuta la conecta a mai mult de 50 miliarde de dispozitive la Internet până în 2020.

Cisco ISR 819 acceptă caracteristici avansate de securitate, inclusiv firewall şi control de prevenire a intruziunilor, filtrare de conţinut şi de criptare pentru VPN; în plus, caracteristicile sale QoS pot optimiza aplicaţiile de voce şi video pentru locaţiile aflate la distanţă, astfel încât utilizatorii finali să beneficieze de aceeaşi nivel al serviciului ca şi cum ar fi la sediul central.
De asemenea, Cisco ISR 819 oferă performanţa necesară pentru servicii complementare, inclusiv securitate, IP telefonie mobilă pentru mobilitatea IP continuă şi protocol IPv6. ISR 819 suportă şi tehnologia dual SIM pentru a permite furnizarea de servicii 3G de la doi furnizorii într-o singură platformă.

Router-ul oferă o soluție completă, deoarece poate fi controlat şi gestionat de la distanţă prin intermediul platformei Cisco Prime. Acest lucru, împreună cu suport MIB (Management Information Base) 3.5G şi MIB-3.7G oferă inginerilor de reţea vizibilitate si control asupra dispozitivelor, inclusiv cele conectate la routere aflate în locaţii la distanţă.

To Top