Stiri

Cisco lansează tableta Cius în România

Cisco Cius

Cisco a anunțat recent lansarea pe piaţa din România a tabletei Cius. Tableta este bazată pe sistemul de operare Android 2.2 Froyo și este orientată spre un segment destul de restrâns. Cius este construit pentru a adresa mediului de lucru corporatist, fiind recomandat pentru sarcini cum sunt: comunicaţii video de înaltă definiţie; colaborare; virtualizare desktop şi cloud; securitate şi mobilitate.

Cisco Quad, Cisco WebEx, Cisco Unified Presence, serviciul de mesagerie instant, e-mail şi Cisco Unified Communications Manager sunt aplicaţii native ale tabletei, toate acestea folosind cele mai înalte standarde de securitate.

Cu această ocazie, Cisco a făcut o prezentare a propriului magazin virtual. AppHQ oferă dezvoltatorilor unelte şi resurse pentru a crea, testa şi vinde aplicaţii pentru Cisco Cius şi permite managerilor IT să controleze ce aplicaţii pot fi folosite pe dispozitive.

Cius reprezintă viziunea Cisco pentru mobilitate în afaceri. Prin Cisco Cius dorim să extindem accesibilitatea soluţiilor de colaborare, mai ales cele video HD, cum este teleprezenţa. Mediul de afaceri adoptă din ce în ce mai multe aplicaţii şi echipamente destinate iniţial uzului personal. Securitatea a fost întotdeauna o caracteristică definitorie a unui dispozitiv de business, iar Cisco Cius, prin elementele hardware integrate, adresează această necesitate.” a declarat Cristian Popescu, Director General Cisco România.
Cisco Cius

To Top