Stiri

Comisia europeana lanseaza Competitia eSkills for jobs 2014

eSkills for jobs România 2014
eSkills for jobs România 2014

Comisia europeana anunta lansarea Competitiei europene eSkills for jobs din cadrul campaniei de constientizare eSkills for jobs 2014, care constituie o excelenta oportunitate de a evidentia si recompensa persoane cu un grad inalt de competente digitale la nivelul continentului.

Competitia urmareste identificarea initiativelor de succes facilitate de utilizarea tehnologiei informatiilor si comunicatiilor si se adreseaza tinerilor intre 15-26 ani, profesorilor, intreprinzatorilor si persoanelor in cautare de joburi.

Categoriile pentru care se fac nominalizari sunt: Young digital talent, Digital citizenship, Outstanding use of ICT for teaching, Digital entrepreneurship si Most active job seeker.

Nominalizarile catre Comisia europeana se vor face de catre fiecare organizatie coordonatoare la nivel national in perioada 1 iulie-15 august 2014.
APDETIC, organizatia coordonatoare a campaniei eSkills for jobs 2014 in Romania, va primi nominalizari pana cel tarziu 11 august 2014 la adresa office @ asociatiait.ro.

Castigatorii celor cinci categorii ale Competitiei eSkills for jobs vor fi anuntati si premiati in cadrul Conferintei de inchidere a campaniei desfasurata in data de 30 octombrie 2014 la Roma.

eSkills for jobs România 2014

eSkills for jobs România 2014

To Top