Stiri

Computex 2019: ASUS anunță noile ZenBook 13/14/15 și exclusivistul ZenBook Edition 30

ASUS anunță cele mai recente laptopuri ZenBook 13 (UX334), ZenBook 14 (UX434) și ZenBook 15 (UX534), care dispun acum de revoluționarul ASUS ScreenPad 2.0. Este anunțată, de asemenea, ediția limitată, exclusivă, ZenBook Edition 30 (UX334FL), un model Pearl White special proiectat pentru a celebra aniversarea a 30 de ani a companiei ASUS, care dispune de un capac realizat manual, acoperit cu piele italiană autentică.

Noul ScreenPad 2.0 este disponibil pe toate modele noi ZenBook. Acesta actualizează experiența tradițională de utilizare a laptopului, adăugând un ecran secundar interactiv, care îmbunătățește productivitatea pentru posibilități nenumărate. Noua interfață intuitivă, asemănătoare cu cea a smartphone-urilor, permite gestionarea ușoară a sarcinilor și permite crearea simplă a unor fluxuri de lucru simultane. Toate modelele seriei dispun de ecrane NanoEdge cu ramă îngustă pe cele patru laturi, cu un raport ecran/corp de până la 95% ce le conferă cea mai mică amprentă din lume din clasa lor2. Combinația de performanță și mobilitate este definitorie pentru seria ZenBook, iar noile modele dispun de componente de înaltă performanță inclusiv procesoarele Intel Core i7 quad-core, grafică ce urcă în gamă până la NVIDIA GeForce GTX 1650 Max-Q, 16GB de memorie RAM, SSD-uri ultra-rapide PCIe și Wi-Fi 5 de clasă gigabit.

Touchpad-ul inteligent evoluat

Având la bază noul software ScreenXpert, ScreenPad 2.0 are acum un touchscreen de 5,65’’ ce oferă multe funcții noi și beneficii. Touchscreen-ul secundar interactiv îmbunătățește productivitatea, permițând un flux de lucru mai eficient. Acesta include o colecție de utilitare ASUS, aflate la îndemână pentru a crește productivitatea: Quick Key permite automatizarea cu o singură atingere a secvențelor complexe ale tastaturii, Handwriting pentru scrisul de mână cât mai natural și Number Key pentru introducerea rapidă de date.

Interfața redesenată, asemănătoare telefoanelor, este mai intuitivă pentru a îmbunătăți ușurința în utilizare. Dezvoltatorii terți pot, de asemenea, să folosească ASUS API pentru a optimiza software-ul lor și experiența utilizatorilor pentru ScreenPad. Hardware-ul este acum mai eficient decât al predecesorilor săi, oferind o autonomie de 2,5 ori2 mai ridicată atunci când ScreenPad este utilizat.

Cel mai compact design din lume

Noile modele ultra-ușoare și ultra-portabile ZenBook se bucură de cele mai mici amprente din clasa lor3, o caracteristică ce a fost posibilă datorită ecranelor NanoEdge cu ramă foarte îngustă. Aceste ecrane uimitoare de 13,3”, 14” și 15,6” beneficiază de rame foarte înguste pe cele patru laturi, creând un raport ecran/corp de 95% pentru a maximiza aria vizibilă într-un spațiu minim. Rezultatul este pur și simplu uimitor: imaginea fără margini oferind o experiență mult mai captivantă cu mai puține elemente care să distragă vederea, transformând seria ZenBook într-o alegere perfectă pentru creativitate în mișcare sau divertisment.

Completând design-ul ultra-compact, stilul tradițional și eleganța ZenBook sunt observate dintr-o privire: toate modelele beneficiază pe capac de finisajele metalice, reprezentative, inspirate de filosofia Zen, existând opțiuni ale finisajelor prestigioase în Royal Blue anodizat, ambele potențate de logo-urile aurii pe capac și bara Rose Gold contrastantă de deasupra tastaturii pentru o tușă suplimentară de lux. Design-ul balamalei ASUS ErgoLift înclină tastatura pentru o experiență confortabilă de scris și ajută răcirea.

Performanță maximă

Noua serie ZenBook este construită pentru a oferi performanță în mișcare, beneficiind de cele mai recente procesoare Intel Core i7 din generația a opta și o gamă largă de opțiuni grafice, inclusiv grafica discretă NVIDIA GeForce MX250 pe ZenBook 13, 14 și Edition 30. ZenBook 15 este echipat cu grafica NVIDIA GeForce GTX 1650 de înaltă performanță. Toate modelele sunt echipate cu SSD-uri PCIe și până la 16GB de memorie RAM, făcând din ZenBook alegerea ideală pentru crearea de documente, minarea de date, retușarea fotografiilor, editarea video sau simpla pauză pentru un joc. Noua serie ZenBook le permite utilizatorilor să realizeze mai mult și să o facă mai rapid.

Profesioniștii în mișcare au nevoie să rămână conectați – la cele mai rapide viteze posibile. Toate modelele noi ZenBook dispun de Wi-Fi 5 (802.11ac) din clasa gigabit pentru download ultra-rapid și streaming fluid cu o acoperire mai largă și conexiuni mai stabile ca niciodată. Alături, cel mai recent Bluetooth 5.0 le permite utilizatorilor accesul la toate beneficiile celor mai recente periferice și accesorii. Conceput pentru un stil de viață dinamic, noua serie ZenBook oferă libertatea de a lucra întreaga zi cu o singură încărcare a bateriei – pentru o autonomie de 14 ore pentru ZenBook 13 și 14 și 17 ore pentru ZenBook 154.

ZenBook Edition 30

Ediția limitată ASUS ZenBook Edition 30 este celebrarea unică a 30 de ani de inovare ASUS. Se bazează pe moștenirea ASUS, dar este desenată cu un ochi la viitor ș dispune de cea mai fină piele. Este un laptop uimitor, un nou punct de reper în drumul nostru pentru căutarea incredibilului. În 2006, ASUS a creat colecția de piele S6F, primul laptop din lume care folosea un capac acoperit cu piele autentică.

ZenBook Edition 30 aduce un aspect futurist pe lângă cel clasic, având un capac acoperit de piele italiană Pearl White – cusută manual pentru o potrivire perfectă – pentru un stil pur și îndrăzneț. Tăieturile cu diamant în culoarea Rose Gold anodizată și linia de pe carcasă, acompaniate de logo-ul aniversar, exclusiv, placat cu aur trandafiriu sunt adăugiri uimitoare care dau modelelor ZenBook Edition 30 un aspect de lux pur. ZenBook Edition 30 este echipat exclusiv cu un set complet de accesorii premium, incluzând un mouse Pearl White, o cutie cu aspect de piele și un mouse pad și o husă de piele autentică.

1Specificațiile, conținutul și disponibilitatea produselor pot fi modificate fără notificare și pot diferi de la o țară la alta. Performanța reală poate varia în funcție de aplicații, utilizare, mediu și alți factori. Specificațiile complete sunt disponibile la http://www.asus.com
2 Disponibilitatea Amazon Alexa variază în funcție de țară. Consultați distribuitorul local ASUS pentru detalii.
3Configurația de test pentru autonomia bateriei: Intel Core i5-8265U, memorie RAM de 8 GB, afișaj FHD, SSD 256 GB PCIe. Teste de baterie efectuate de ASUS în mai 2019, utilizând scenariul de productivitate Office MobileMark 2014. Setări de test: Wi-Fi activat, luminozitatea afișajului setată la 150nits. Durata de viață efectivă a bateriei poate varia în funcție de configurație, utilizare, condițiile de funcționare și setările de gestionare a alimentării. Autonomia va scădea pe toată durata de viață a bateriei.

To Top