Stiri

Concurs: Tehnologia pleaca in vacanta

Ştiu că vă plac concursurile! Şi nouă ne plac. Aşa că vă anunţăm despre un concurs organizat de către unul dintre partenerii noştri: www.magazinultau.ro.

Ce trebuie să faci: Surprinde cu camera foto sau telefonul mobil o imagine sugestiva pentru tema concursului, „Tehnologia pleaca in vacanta”.

Când şi unde se desfăşoară: Concursul se desfasoara online pe magazinultau.ro in perioada 1 august – 31 august 2008 si este destinat tuturor persoanelor fizice peste 18 ani.

Cu câte poze am voie? Fiecare concurent poate inscrie in concurs o singura poza. Imaginile acceptate sunt cele in format .jpg, cu dimensiunea maxima de 2 MB. Fiecare poza va fi insotita de un titlu la alegerea autorului. Se accepta si imagini prelucrate in Photoshop, color sau alb-negru.

Cum câştig? Fotografia care strange cele mai multe comentarii pozitive va aduce autorului marele premiu,

Care este marele premiu? Un aparat foto NIKON P80. Urmatoarele 2 fotografii ca numar de comentarii vor fi primi cite un card de 4 GB la alegerea castigatorilor. Cel mai bun comentariu al fotografiei castigatoare va primi drept recompensa pentru activitatea sa de jurizare un aparat foto NIKON L16.

Fotografiile castigatoare vor fi afisate pe pagina concursului si pe blogul magazinultau.ro luni, 1 septembrie 2008.

Mai multe detalii pe pagina concursului http://www.magazinultau.ro/tehnologia_in_vacanta.php

To Top