Stiri

CONCURSUL „REDUCERI CAPITALISTE PENTRU COMUNISTI” ESTE ANULAT

În urmă cu câteva zile tot Internetul a vuit de campania REDUCERI CAPITALISTE PENTRU COMUNISTI. Astăzi am aflat că această campanie a fost anulată.

Justificarea celor de la marketonline o găsiţi mai jos:

„Am lansat acest concurs incercand sa oferim un cadou (pentru ca 50% reducere este un cadou nu o promotie) unui segment de clienti in general mai putin obisnuiti ai magazinelor online, incercand sa ne relaxam toti cu ocazia zilei de 23 august, data istorica pozitiva care a capatat o aura neplacuta in tipul zecilor de ani de manifestatii comuniste.

Din pacate insa, nu am anticipat corect marea masa a celor care vor cauta sa fraudeze si sa saboteze ideea. Am primit peste 5.000 de mesaje (telefonice sau electronice) in ultimele 3 zile, care aproape ne-au blocat activitatea curenta de preluare, prelucrare si livrare a comenzilor si mai mult de 80% dintre acestea ne spuneau ca:

– nu e corect, de ce carnet de membru PCR si nu si UTC, PNL, PSD, PPE, etc?

– nu se poate sa vina cu o delegatie, o procura, un manifest de la bunici?

– nu vor sa lanseze comanda online, ei vin la 5 dimineata la coada ca la carne, poate le vine randul sa ia ceva …

Culmea ridicolului, au aparut anunturi pe forumuri, prin care detinatorii de carnete de membru PCR se ofera sa cumpere produsele pe numele lor, in schimbul unui comision de 10-15%. Mai mult, in dimineata asta am gasit un asemenea „ofertant” in fata firmei, tragand clientii de mana sa nu cumpere azi, ci maine pe carnetul lui … 🙁

Si ca totul sa fie minunat, „binevoitorii” au reusit sa depuna reclamatii impotria noastra, in numai 3 zile, la ANPC, OPC Bucuresti, cateva OPC-uri din tara, Garda Financiara, Politie, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, etc. In dimineata asta am primit chiar un telefon de la una din aceste institutii, care ne anunta telefonic „ilegalitatea” concursului, care ar discrimina pe criterii politice.

Nu cred ca putem vorbi de discriminare pe criterii politice atata timp cat nu este vorba de un partid politic existent, ci de unul care si-a incetat existenta cu mai bine de 20 de ani in urma si la care apartenenta nu era o chestiune de vointa, ci de obligatie; dupa cum nu credem nici in asemenea somatii telefonice dar, adunand toate cele de mai sus si faptul ca majoritatea dintre noi isi sacrificau sambata libera pentru acest concurs, AM FOST OBLIGATI SA LUAM O DECIZIE NEPLACUTA PENTRU TOATA LUMEA: CONCURSUL „REDUCERI CAPITALISTE PENTRU COMUNISTI” ESTE ANULAT !!!”

To Top