Stiri

Convorbiri nelimitate Orange

Pe vremuri de criza Orange România ataca segmentul corporate cu o oferta interesanta: Home&Office Pack.

orange

Home&Office Pack include convorbiri nelimitate între numărul fix şi până la 50 de numere de mobil Orange şi internet nelimitat pentru acasă sau pentru birou si până la 1.000 de minute pentru apeluri în orice reţea naţională fixă (in funcţie de abonamentul ales).

Tarifele abonamentelor Home & Office Pack sunt cuprinse între 12 şi 36 euro pe lună (fără TVA) şi includ, pe langă convorbiri nelimitate, acces nelimitat la internet la viteze 3G+.

De exemplu, cu un abonament Office Pack de 18 euro/lună, clienţii au apeluri nelimitate între numărul Orange de fix şi 10 mobile Orange din flota companiei, indiferent de numărul care apelează, 150 de minute către orice reţea fixă naţională şi navighează nelimitat pe internet cu o viteză de până la 7,2 Mbps până la consumarea a 3 GB de trafic. După consumarea celor 3 GB, clienţii navighează cu 128 Kbps, iar dacă doresc să menţină viteza de până la 7,2 Mbps, pot activa pachete suplimentare de date.

De asemenea, Orange oferă posibilitatea de a testa gratuit serviciul Home&Office Pack timp de 15 zile. Pachetul de test, care include un router uşor de instalat şi abonamentul care i se potriveşte cel mai bine utilizatorului, poate fi solicitat la orice Orange shop.

To Top