Stiri

Noile sisteme de răcire cu lichid ROG Ryuo III au sosit în România

Cooler Ryuo III 360 ARGB
Cooler Ryuo III 360 ARGB
(CREDIT: ASUS)

Noile coolere premium all-in-one cu lichid ROG Ryuo III 360 ARGB și ROG Ryuo III 240 ARGB au ajuns deja pe rafturile magazinelor de profil din România. Cooler-ele dispun de hardware de ultimă generație, fiind pregătite să elimine fără probleme cantitățile mari de căldură emise de PC-urile de înaltă performanță, eliberând astfel puterea dezvoltată de cele mai recente procesoare Intel și AMD. Noua serie de sisteme de răcire AIO ROG Ryuo III include patru modele la alegere: ROG Ryuo III 360 ARGB și ROG Ryuo III 240 ARGB, ambele disponibile pe alb sau negru.

ROG Ryuo III 240 ARGB

ROG Ryuo III 240 ARGB

Fiind primele sisteme de răcire ROG AIO echipate cu o pompă Asetek de generația a 8-a, ROG Ryuo III 360 ARGB și ROG Ryuo III 240 ARGB oferă un potențial de răcire excepțional și sunt ideale pentru cele mai noi procesoare high-end de la Intel și AMD. Această pompă are un motor trifazat capabil să genereze un debit mai mare decât generațiile anterioare, fiind și mai silențios. Placa de răcire pătrată este mai mare, dimensiunea făcând-o ideală pentru noile procesoare.

ROG Ryuo III 360 ARGB

ROG Ryuo III 360 ARGB (Foto: ASUS)

Utilizatorii au întâlnit panoul AniMe Matrix™ pe anumite laptopuri, periferice și plăci de bază ROG, iar acum îl pot integra în PC-uri cu ROG Ryuo III 360 ARGB și ROG Ryuo III 240 ARGB. Matricea de mini-LED-uri amplasată deasupra carcasei pompei permite afișarea unui conținut exclusiv ROG, a statisticilor de bază ale sistemului, precum și a unor animații personalizate.

Ramele tăiate cu precizie concentrează atenția asupra ecranului. Pentru a menține estetica dispozitivului în orice configurație, ASUS a acoperit ecranul cu un strat cu efect de lentilă, aplicat în vid. Această sticlă specială nu va permite utilizatorilor să vadă prin matricea mini-LED hardware-ul de dedesubt atunci când PC-ul este oprit sau când vor să dezactiveze efectele de iluminare.

Vezi oferta online pentru ROG Ryuo III

To Top