Download

Cum sa editezi clipurile filmate cu telefonul

De obicei cand vreau sa filmez folosesc camera video HD. Din pacate nu am mereu cu mine camera video asa ca mai apelez si la functia de captura video a telefonului meu mobil. Din pacate clipurile video filmate cu telefonul mobil nu au o calitate deosebita. Pot sa spun ca sunt chiar groaznice.

Din fericire am descoperit un program (din pacate nu este gratuit dar are o versiune de evaluare, iar noi oferim prin concurs o licenta – vezi mai jos detalii) care repara filmele realizate cu telefonul mobil sau camera foto… De obicei nu cred in astfel de programe dar de aceasta data vReveal m-a convins.

Interfata este foarte simpla, iar editarea video nu a fost niciodata asa usor de facut. Primul pas: importi clipurile. Pasul doi: alegi ce imbunatatiri vrei. Pasul trei: salvezi fisierele reparate!

editare video telefon mobil

Cand am la pasul doi spus alegi ce imbunatatiri vrei probabil te gandeai la o serie de setari complexe si parametri care mai de care mai ciudati. Ei bine nu! Ai de selectat o serie de butoane (6 mai exact), iar eu le-am selectat pe toate 🙂

video telefon mobil

Foarte interesant este ca poti sa vezi in timp real ce imbunatatiri se aduce clipului video intr-un mod genial: clipul video este separat in doua printr-o linie verticala. In dreapta avem clipul imbunatatit, iar in stanga clipul original.

editare video telefon

Daca iti convine rezultatul obtinut poti sa salvezi fisierul pe calculator sau sa-l urci direct pe youtube. Nimic mai simplu, nu-i asa?

editare video mobil

Ce Ofera Ce ofera: vReveal lucreaza rapid daca ai o placa video NVIDIA CUDA. Cam de 5 ori mai rapid! Este compatibil cu formatele .AVI, .MPG, .ASF, .WMV si salveaza in Windows Media (WMV) si AVI necompresat.

AvantajeCe imi place:
+ Simplu de utilizat
+ Rapid

ProblemeCe nu imi place:
– Nu lucreaza cu fisiere HD
– Nu e gratis (de obicei ce e bun nu e gratuit)

Pretul unei licente este de $49.99 USD dar poti sa downloadezi o versiune de evaluare. Versiunea de evaluare are prostul obicei sa iti lipeasca un watermark pe clipurile video exportate si dupa 30 de zile nu mai poti sa salvezi de nicio culoare…

vReveal download

Dar avem o veste buna: comenteaza aici pana pe data de 5 septembrie 2009 si noi o sa oferim o licenta gratuita unuia dintre voi. Bafta!

To Top