Editorial

Cum sa faci un milion de dolari

Un MILION de Dolari sună bine. Te-ai gândit dacă poţi câştiga MILION de Dolari? Poate la loto ar spune cei care nu cred în afacerile pe Internet. Cei care au crezut au ajuns tineri milionari . Cei care nu au crezut încă stau şi muncesc la patron.

Ce te desparte de un milion de dolari? O idee. Unele au fost chiar tembele dar au prins, vezi cazul celui care a câştigat un milion de dolari prin vânzarea a unui milion de pătrăţele pe site-ul lui… Cine ar fi crezut?!?

Azi vreau să vă prezint alt tip care are toate şansele să ajungă milionar având o idee asemănătoare. (observaţi cuvântul asemănătoare – asemănătoare este OK, copiat este rău). El nu vinde pătrăţele pe site, el vinde frame-uri dintr-un film. Adică pentru 10 dolari poţi cumpăra 1/25 dintr-o secundă. În frame-ul tău poţi să pui ce vrei tu. Dacă vrei o secundă de film plăteşti 10 x 25 = 250 Dolari.

milion online

La sfârşit filmul o să aibă o lungime de 96 de minute, adică 5760 de secunde, adică 144000 frame-uri. Dacă vinde toate 144000 frame-urile bagă în buzunar 1,44 milioane de dolari. Cine o să poată să se uite la filmul ală nici nu mai contează… El deja o să fie milionar 😉

Pare stupid, şi este stupid dar pe s-a demonstrat deja că pe Internet totul este posibil. Şi ghici ce! A vândut deja 16.545 frame-uri, adică a făcut 165.450 dolari până acum. Tare, nu? I-au mai rămas libere 127.455 dar nu vă faceţi griji că se vor găsi „deştepţi” să le cumpere!

To Top