Stiri

Cumperi un telefon Mi T10 și îți alegi un cadou

Xiaomi Mi 10T Pro
Xiaomi Mi 10T Pro

Xiaomi le-a pregătit o nouă surpriză fanilor Mi și utilizatorilor din România și a lansat, începând de astăzi, campania “Intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă cu Mi 10T Pro și Mi 10T”.

Astfel, în perioada 15-31 decembrie, achiziția unui telefon Mi 10T Pro sau Mi 10T, din rețeaua partenerilor autorizați, le va aduce cumpărătorilor automat și un cadou la alegere. Opțiunile sunt: Mi True Wireless Earphones Lite, Mi Portable Photo Printer sau Mi Smart Band 5.

Cele două modele, Mi 10T Pro și Mi 10T, au fost lansate la finalul lunii septembrie, sub sloganul Power Your Creativity. Telefonul Mi 10T Pro are specificații tehnice de top în categoria sa.

Camera ultra-performantă de 108MP oferă o rezoluție ultra-înaltă cu Stabilizator Optic de Imagine (OIS) și filmare 8K. Display-ul AdaptiveSync TrueColor de 144Hz se adaptează automat la rata de frame-uri a conținutului redat, în timp ce tehnologiile Motion Estimation, Motion Compensation (MEMC) aduc în plus mai multe frame-uri care fac clipurile video mai fluide și mai ușor de vizionat. Mi 10T Pro este dotat cu platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 865 și are o baterie de de 5000mAh.
Mi 10T este echipat cu o camera principală de 64MP și folosește aceeași tehnologie de ecran, același procesor și baterie ca varianta Pro.

Oferta este disponibilă prin intermediul partenerilor selectați.

To Top