Stiri

Camera termică D-Link DCS-9500T măsoară temperaturile corporale

Camera termică D-Link DCS F05TH-F
Camera termică D-Link DCS F05TH-F

D-Link, lider de piață în soluţii de supraveghere video, anunță lansarea camerei DCS-9500T pentru detectarea temperaturii corporale pentru un grup de persoane. Kit-ul de scanare all-in-one DCS-9500T incude o cameră termografică cu două lentile, echipament de calibrare BlackBody și software de management.

Pe măsură ce eforturile pentru depistarea COVID-19 se intensifică în jurul lumii, DCS-9500T combină tehnologia de imagistică termică cu AI pentru a identifica dacă o persoană are temperatură ridicată și va declanșa automat alarma în cazul în care aceasta este detectată. Concepută special pentru a monitoriza spații mari, zone aglomerate cum ar fi școli, fabrici, clădiri de birouri, aeroporturi sau spitale – tehnologia D-Link oferă posibilitatea detectării rapide a temperaturii corporale pentru un grup de până la 30 de persoane simultan, cu o acuratețe de ± 0,3° C.

Dispozitivul all-in-one pentru detectarea stării febrile include o cameră de înaltă precizie cu lentile termice wide-angle, precum și cu un sensor termic de înaltă rezoluție Uncooled Microbolometru IRFPA 400×300, care permite obținerea de imagistică termală de calitate foarte bună. Împreună cu senzorul de imagistică optică Full HD, camera poate crea imagini de înaltă fidelitate prin suprapunerea imaginilor termice cu cele optice.

DCS-9500T utilizează tehnologie unică bazată pe AI, oferind o precizie de nivel medical de ± 0,3 ° C în timp real, precum și tehnologie intuitivă de recunoaștere facială, totul integrat în software-ul de management.

Soluția de detectare a temperaturii este compatibilă cu standardul ONVIF, ceea ce facilitează integrarea în sistemele existente. În plus, include suport PoE pentru o mai mare versatilitate și ușurință la instalare în spații mari cum ar fi universități, aeroporturi și spitale.

To Top