Editorial

Dedeman

Dedeman si-a deschis luna aceasta un nou magazin in Bucuresti. Este imbucurator ca pe timp de criza se dezvolta afeceri si se creeaza noi locuri de munca. Mai ales dupa ce retele de retail precum UltraPro si-au inchis brusc portile lasand fara locuri de munca sute de oameni.

Deoarece magazinul Dedeman are un profil fara legatura cu IT-ul nu mica mi-a fost mirarea atunci cand in magazinul Dedeman am vazut produse precum televizoare (ex: televizor LCD Samsung LE32B350 / 8010656 cu diagonala de 81cm la 1600RON), sisteme audio, GPS-uri auto, etc. Probabil ca acesta este si unul dintre atuurile Dedeman: produse cat mai variate, de la materiale de constructie la mobila, de la scule de gradina la electrocasnice.

dedeman

Este bine de stiut ca firma Dedeman este condusa de fratii Paval, doi matematicieni din Bacau. Dedeman activează pe piaţă din anul 1992 şi operează în prezent o reţea de 16 magazine în zonele de est si sud-est ale ţării. Compania se află în plin proces de extindere la nivel naţional. Magazinele au suprafeţe cuprinse între 4.000 si 14.000 metri pătraţi

To Top