Stiri

Defy Ordinary: Președintele ASUS, Jonney Shih, dezvăluie ZenFone 6 în Valencia

Președintele ASUS, Jonney Shih, a dezvăluit extraordinarul ZenFone 6, primul ZenFone fără breton care încorporează inovatoarea cameră Flip, în cadrul unui eveniment global de lansare, ce a fost organizat în Casa Artelor și a Științei din Valencia, Spania. Având performanțele extreme furnizate de platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 855, modelul de top ZenFone 6 sfidează obișnuitul prin facilitățile sale deosebite ce includ ecranul NanoEdge complet, camera unică Flip – un modul rotativ ce combină camera principală și cea frontală, oferindu-le utilizatorilor flexibilitatea fără precedent de a captura imagini de înaltă calitate în orice situație, anunțând o nouă eră în fotografia mobilă – și o baterie cu capacitate de 5000mAh pentru o utilizare de până la două zile non-stop.

Domnul Shih a fost însoțit pe scenă de Jussi Nevanlinna, VP Marketing, Qualcomm EMEA și de Marcel Campos, Șeful Operațiunilor Globale de Marketing ASUS.

„ZenFone 6 este cea mai nouă dovadă a pasiunii și a dedicării noastre pentru inovație și tehnologie. Este o emblemă care îi onorează pe fanii noștri adevărați și totodată, un tribut adus originii noastre inginerești, care a pornit din dorința noastră extremă de a schimba status-quo-ul”, a declarat Jonney Shih. „Am tratat patru din cele mai importante provocări privind telefoanele inteligente: ecranul, camera, bateria și performanța. Credem că am oferit cea mai bună soluție de până acum, una extraordinară. ZenFone 6 a fost gândit să sfideze obișnuitul, fără compromisuri.”

„Suntem încântați să vedem cel mai nou telefon de top ASUS, ZenFone 6, lansat astăzi în Valencia, ” a declarat Cristiano Amon, Președintele Qualcomm Incorporated. „Platforma mobilă Snapdragon 855 este construită luând în calcul opiniile celor mai pretențioși utilizatori, iar posesorii de ZenFone 6 vor putea experimenta performanța rapidă și fluidă. Camera cu adevărat inovatoare și puterea de procesare a platformei Snapdragon 855 le vor oferi imagini și clipuri excepționale utilizatorilor din întreaga lume.”

Urmărește video: lansarea lui ZenFone 6 la Valencia

ZenFone 6: Defy Ordinary
Camera Flip revoluționară de pe ZenFone 6 este o soluție inovatoare ce rezolvă simultan ambele probleme privind bretonul de pe ecran și rezoluția redusă a camerelor frontale. Modulul motorizat de întoarcere a camerelor conține una principală Sony IMX586 48MP și una secundară cu unghi larg. Un motor pas cu pas, de precizie, rotește modulul la unghiuri de până la 180° pentru a comuta camerele de la utilizarea normală către cea frontală. Camera poate fi utilizată în orice poziție, oferind utilizatorilor abilitatea fără precedent de a realiza fotografii de calitate profesională din orice unghi.


Având la bază platforma mobilă de top Qualcomm Snapdragon 855 pentru o performanță îmbunătățită și un răspuns mai rapid1, ZenFone 6 cu diagonala de 6,4″ are un ecran NanoEdge complet, fără breton, acoperit cu sticlă Corning Gorilla Glass 6 pentru o experiență vizuală captivantă, beneficiind de cea mai robustă protecție disponibilă.

O baterie cu capacitate de 5000mAh – una din cele mai mari disponibile pe un smartphone de top – furnizează până la două zile de utilizare non-stop. Cea mai recentă interfață ZenUI oferă o experiență mai simplă, mai rapidă și mai intensă pentru utilizatori, concentrându-se pe elementele esențiale, pentru a furniza fluiditatea superioară și un aspect curat.

ZenFone 6 sfidează cu adevărat obișnuitul, combinând performanța extremă și flexibilă cu fotografia de înaltă calitate, într-un design compact cu un stil futuristic ce va fi recunoscut instantaneu.

Galerie Foto ASUS ZenFone 6

To Top