Stiri

Dell Iansează modelele Latitude Rugged Extreme pentru medii dure

Dell Latitude 14
Dell Latitude 14

Laptopurile pe care le găsim de obicei în magazine nu pot face față într-un mediu de lucru solicitant, așa cum este un șantier de construcții. Dell a anunţat lansarea notebook-ului Latitude 14 Rugged Extreme şi a notebook-ului convertibil Latitude 12 Rugged Extreme, destinate utilizatorilor care au nevoie de soluţii puternice şi rezistente în condiţii dificile de lucru.

Soluţiile Dell Latitude Rugged Extreme sunt construite pentru a rezista în medii nefavorabile ce includ praf, umiditate, lichide vărsate, vibraţii, temperaturi extreme şi alte condiţii dificile în care lucrează utilizatorii din domenii precum armată, siguranţă publică, producţie sau intervenţii rapide.

Notebook-urile Latitude Rugged Extreme sunt testate independent şi se conformează cu standarde militare privind rezistenţa la căderi de până la 1,8 metri şi protecţia împotriva infiltraţiilor, având certificări privind emisiile şi substanţele periculoase din partea unei facilităţi de testare terţe.1 Nici un test punctual nu poate reproduce toate scenariile posibile, astfel că portofoliul Dell Rugged Extreme a fost testat peste standardele existente pentru a asigura rezistenţa sistemelor în situaţii de utilizare dificile.

Dell Latitude 12 şi 14 Rugged Extreme sunt construite pentru a rezista în cele mai nefavorabile condiţii, folosind cele mai robuste materiale disponibile, inclusiv ultra-polimeri rezistenţi la impact şi aliaj de magneziu. Pentru a asigura performanţă chiar şi la temperaturi foarte ridicate, cele două sisteme sunt echipate cu tehnologie QuadCool Thermal Management din a 4-a generaţie.

Dell Latitude 14

Dell Latitude 14

To Top